Metropola dobila svoj Bowling centar Zagreb!

bowling-centar-zagreb-lifestyle-modnialmanahAmerički bowling svojim konceptom privlači čitave obitelji od najmlađih do najstarijih i nema sumnje da će privući svakoga tko u sebi nosi bar mali dio natjecateljskog izazova. U to su se sinoć uvjerili mnogi ljubitelji ovog sporta uživajući i veselom rušenju čunjeva na stazama.

Koliko bowling može biti zanimljiv, izazovan i nepredvidiv uvjerili su se tijekom jučerašnje noći kantautorica i pjevačica Antonija Šola, članovi grupe Colonia, poznati radijski voditelj Daniel Bilić te uspješni mladi slastičar Robert Hromalić. Oni su imali priliku na otvorenju Bowling centra Zagreb u novouređenom Galleria Business centru pokazati koliko su uspješni u rušenju čunjeva te se upoznati sa svim čarima bowlinga i zabavom koja jednako privlači sve generacije. Iako rezultat u nijednom trenutku nije bio u prvom planu, poznato je da nitko ne voli gubiti, pa se na stazama vodila velika borba za što boljim rezultatom.

Unatoč znanju ili neznanju o bowlingu, svi su ostavili odličan dojam, pokazavši svoj sportski duh, ali i nevjerojatnu dozu strpljenja i koncentracije da svakim novim bacanjem budu što bolji i uspješniji. A osam bowling staza bila je odlična prilika njima, ali i svim gostima centra da uživaju cijelu noć i zabave se igrom koja već godinama osvaja cijeli svijet. Bowling centar Zagreb s osam novouređenih staza već jučer je pokazao da će posjetiteljima i gostima omogućiti odlične provode te mogućnost da kroz neformalna natjecateljska druženja nadograđuju svoje znanje o bowlingu. Prekrasno uređen interijer najbolja je pozivnica da pokažete svoj natjecateljski duh u samom srcu zagrebačke metropole.

Foto: Edin Tuzlak/Klinka PR

Trenutno nema komentara

Comments are closed