Mephisto trendovi oduševili Milano!

mephisto-fashion-modnialmanah-cipele
View Gallery
4 Photos
Mephisto trendovi oduševili Milano!

Luka i Janko Vrga (nadesno) sa Mephisto teamom

Mephisto trendovi oduševili Milano!

Mephisto trendovi oduševili Milano!
mephisto-milano (3)

Mephisto trendovi oduševili Milano!
mephisto-milano (4)

Talijanska prijestolnica mode Milano, u veljači diše u modnom ritmu. Ovih je dana započeo MICAM najveći svjetski sajam obuće na kojem su predstavljeni trendovi, ali i pokazano da prilikom odabira obuće ne treba razmišljati samo o trendovima!

Kvaliteta i trend u jednoj cipeli!
Na jednom od najvećih štandova, onog modnog brenda Mephisto otkrivene su sve posebnosti koje mora imati cipela urbanog muškarca ili žene! Ona naglašava ili prati modni trend, ali i pomaže da se lakše svladaju svakodnevne obaveze i sve naporniji radni tempo. Tako brend s 50-godišnjom tradicijom u proizvodnji cipela posebnu pažnju poklanja odabiru sirovina za izradu svakog para obuće (samo najbolja koža, prirodne boje, potplat od kaučuka ili lateksa), za izradu svake cipele potrebno je 160 do 220 koraka u kojem sudjeluje ljudska ruka, svaki par obuće nosi oznaku Soft-Air koji označava tehnologiju amortizacije udarca koji je ugrađen u svaku Mephisto cipelu. Upravo to štiti noge, zglobove i kralješke svakog zadovoljnog kupca!

Kad je o modi riječ, Mephisto zauzima vodeću poziciju u spajanju ugodnosti i trenda. Proljeće 2018 je tu, a njega će obilježiti neodoljivi modeli tenisica i balerinki u jarkim bojama s jedne i bojama metala s druge strane.

Trenutno nema komentara

Comments are closed