Mephisto proljetni koraci!

Suvremeni, laki, modni i svevremenski – tako bi se najjednostavnije mogli opisati Mephisto modeli koji polako dolaze u naše trgovine! ! Želeći udovoljiti potrebama urbanih žena koje prate trendove ali i misle na zdravlje svojih stopala dizajneri francuskog modnog brenda Mephisto za početak proljeća 2018 predstavljaju neodoljivu kolekciju finih mekanih tenisica koje lijepo upotpunjuju sve modne stilove.

Metalik boje, igra zlata i srebra, jarke boje i svevremenska ružičasta biti će okosnice za odabir modela. Uz to ne zaboravite na posebnost koja upravo brend Mephisto izdvaja na tržištu i karakterizira kao brend koji nema konkurencije.

Naime, za izradu svake Mephisto cipele korištene su najbolje prirodne kože i prirodne boje! Potplati su napravljeni od prirodnih materijala kao što je kaučuk ili lateks. Zanimljivo je napomenuti da je za izradu svake cipele potrebno je 160 do 220 koraka u kojem sudjeluje ljudska ruka. Sve Mephisto cipele nose oznaku Soft-Air tehnologija koje označavaju amortizaciju udarca koji je ugrađen u svaku Mephisto cipelu. Upravo to štiti vaše noge, zglobove i kralješke. Sve cipele proizvedene su u punim veličinama ili poluveličinama

Trenutno nema komentara

Comments are closed