Matija Vuica otvorila ekskluzivni modni atelier u Međugorju. Čestitamo!

Vikend iza nas, posebno subota bila je i u modnom smislu posebna u Međugorju. U srcu Hercegovine otvoren je Atelier MM Gallery u kojem će brojne šminkerice moći potražiti svoju vjenčanicu ili haljinu iz snova s potpisom renomirane dizajnerice Matije Vuice.

MM Gallery je exclusivni atelier na više od 120 kvadrata prostora s velikom ponudom raskošnih vjenčanica i svečanih haljina. Sama dizajnerica, osim na otvorenju, u redovitim intervalima susretat će se s klijenticama kako bi u osobnom kontaktu saznala sve o njihovim snovima, željama i idejama vezanim uz njihov dan iz snova. Na raspolaganju će im uvijek biti veliki asortiman, koji će se dopunjavati na tjednoj bazi, kao i osposobljeno osoblje koje će haljine prilagođavati klijenticama u kratkom vremenu.

Atelier MM Gallery, Matija Vuica otvara u suradnji s dugogodišnjom prijateljicom, a od sada i poslovnom partnericom, Mirnom Barbarić s kojom se i pokumila još za prve pričesti. U Hercegovini kumstvo znači obitelj, jer za kumove birate najdraže, pa je utoliko ovo partnerstvo još i čvršće.

“Odabrala sam Hercegovinu za prvi veći iskorak kako bih svoje haljine učinila dostupnijima svima koji moraju posegnuti do Zagreba, ne samo iz BiH, nego i iz cijele južne Hrvatske. Čini mi se da je Međjugorje u zlatnoj sredini, a i svima omiljeno mjesto za posjetiti. Do sada moja najveća kolekcija unikatnih vjenčanica stigla je na odredište, a po već pristiglim upitima znam da mnoge mladenke, također i maturantice, jer i na njih sam mislila, jedva čekaju otvorenje ateliera” – izjavila je Matija Vuica.

Trenutno nema komentara

Comments are closed