Mame vas sniženja? Evo što morate znati o kupovini novog para cipela!

Kad je riječ o cipelama, žene su same sebi ponekad najveći neprijatelji. Gomilamo ih u svojim ormarima svjesni da nam je određen par nosiv samo u posebnim prilikama ili biramo visine potpetica u kojima je nemoguće hodati cijelog dana. Najčešće griješimo za vrijeme sezonskih sniženja kad su cijene snižene i do 70% pa kad je nešto tako jeftino zašto ne kupiti?! Stanite tome na kraj, dobro razmislite kakav par obuće trebate i krenite u plansku kupovinu.

shopping-cipele-sniženje-sale-modnialmanah
Ispravite ove greške:

Važna vam je cijena? A kome nije?!
Naravno da je odlično priuštiti si dva para cipela umjesto jednog. Ako još uspijete nabaviti i torbu koja će im odgovarati niko sretniji od vas! Sezonska sniženja su mamac za kupovinu, ali i vrijeme kad najviše griješimo. UZ popust kupujte samo u čemu ćete hodati stalno. Možda je sad vrijeme za kupovinu skupljeg para obuće o kojem dugo maštate.

Nevažan vam je materijal?!
Ako nam se cipele svide na prvi pogled, teško da ćemo zbog lošeg materijala od kog su napravljene da odustanemo od kupovine. U tom trenutku nije važno da li su cipele u potpunosti izrađene od sintetičkih ili od nekog prirodnog materijala – one su lijepe, savršeno vam stoje i ništa drugo nije važno. Ali i te kako je važno. Zato sljedeći put kad vidite nove, božanstvene cipele, pogledajte od kog su materijala izrađene – i to najbolje prije nego što ih isprobate.

Zašto isprobamo samo jednu cipelu?
Čak ni kada se jako žurite i nemate vremena za dugotrajan šoping, ne biste smjeli kupiti cipele ako ste probali samo jednu od njih. Naime, kod većine ljudi se lijevo i desno stopalo bar malo razlikuju. Posebno oprezne bi trebale biti osobe sa zdravstvenim problemima – zdravlje i udobnost moraju da budu na prvom mjestu kad se kupuju i cipele. Zato obavezno isprobajte obe cipele i bar nekoliko minuta provedite u njima lagano šećući po trgovini, kako biste bili sigurni da vam odgovaraju.

Slijepo pratite trendove?
Mnoge od nas žele imati cipele kakve nose modeli u časopisima. Ako kupujete cipele za svakodnevno nošenje na posao i u njima namjeravate hodati, zaboravite na vrtoglavo visoke potpetice! Osim ako na kraju dana ne želite kući ići bosi… Osim toga, manekenke koje se smiješe s naslovnica u tim “prekrasnim” cipelama ne moraju hodati i voziti se tramvajem kući!

Trenutno nema komentara

Comments are closed