Magični ‘preklop’

Retro look koji iz različitih dekada prošlog stoljeća u fokus stavlja ono nešto modni je imperativ ovog proljeća. Komadi koje nosimo nevjerojatno podsjećaju na odjeću iz naše mladosti ili ono što su nekad nosile naše mama i bake. Sjećate li se haljina, majica, suknji ‘na preklop’?

Upravo taj trend ponovo živi na našim ulicama, a ono što oduševljava kod ovog trenda je to da je preklop magično rješenje za različite oblike građe tijela i da se upravo u preklapanju lijeve i desne strane nekog odjevnog predmeta minimaliziraju određeni dijelovi tijela ili dodaje volumen.

U aktualnoj kolekciji Reserved (koju možete odnedavno kupiti i online) dolaze prekrasni komadi ‘na preklop’. Odaberite svoj…

Za one koje imaju jače bokove i manja prsa odličan su izbor haljine na preklop zaobljenih krajeva kojima je zadatak optički suziti koljena.

Za one koje žele svoje vitkom tijelu (bez oblina) dodati volumen Reserved u svojoj kolekciji ima kombinezone širokih nogavica, povišenog struka i zanimljivog preklopa na dekolteu. Volite li razdvojiti gornji i donji dio – odaberite široke hlače i kraći top . Kombinacija odlično stoji i ženama s jačim bokovima i naglašenom stražnjicom pod jednim uvjetom- da su trbušnjaci lijepo naglašeni.

Trenutno nema komentara

Comments are closed