LUSH novi koncept u trgovinama diljem Europe! Zavirite u parfemsku biblioteku u Firenzi

Tijekom listopada i studenog 2019, brend svježe i ručno rađene kozmetike Lush otvara vrata svoja dva nova koncept dućana – „Fresh and Flowers“ u Parizu i „Lush Parfume Library“ u Firenci, te drugi najveći dućan u Europi u Münchenu.

Doba u kojem je revitalizacija potrebna više nego ikad, cilj dućana na novim destinacijama je donijeti više divne kozmetike, tehničkih inovacijama i kreativnih osobnih iskustava, nego ikada prije u glavne ulice diljem Europe.

Novi koncept dućani slijede uspjeh nedavno otvorenih „golih“ dućana s ponudom isključivo proizvoda bez ambalaže u Milanu, Berlinu, Manchesteru i Hong Kongu, te #LushLabs koncept dućana s bombama za kupanje u Tokyu.

Maloprodajni prostor od 689 četvornih metara na tri kata – Lush Munchen najveće je ulaganje brenda u Europi, nakon otvaranja najvećeg dućana na svijetu u Liverpoolu (Velika Britanija) početkom ove godine.

Početkom listopada, brend je otvorio novi koncept dućan u Clapham Junction i Peddington Stationu, kako bi nastavio svoju ekspanziju u Velikoj Britaniji.

„U doba kada fizička prodaja dolazi pod veliki ekonomski pritisak, posvećeni smo stalnom ulaganju u nove koncepte trgovina koje mijenjaju svjetske glavne ulice i trgovačke centre, neograničeni smo geografskim granicama, donosimo inovacije i nova iskustva kupaca.“
Paul Wheatley, Direktor globalne imovine, Lush

Predstavljamo…

„Fresh & Flowers“ u Parizu

lifestyle-lush-modnialmanah

“Svježina nije samo važna, ona nas definira”
Mo Constantine OBE, suosnivačica Lusha & izumiteljica proizvoda

Svježina je dio Lushevog naslijeđa i u srcu je filozofije brenda. Nudili su najsvježiju kozmetiku na tržištu na sve načine zadnjih 24 godine i sada uz kreativnost i godine iskustva u području ponovo kreću korak naprijed.

Svježa trgovina – prva za brend u svijetu – inspirirana ljubavlju francuza prema svježim proizvodima kupljenih na placu ili u Boulangerie (pekari). Nudi niz inovativnih i učinkovitih proizvoda za lice, tijelo i kosu, bez konzervansa, neke pojedinačno pripremljene rukama prodavača u dućanu. Lush želi dati kupcima priliku za usvajanje svježeg načina života i kupovinu najbolje, najsvježije kozmetike.

Proizvodi su nastali kao rezultat višegodišnjeg razvoja u stvaranju kozmetike kratkog roka trajanja od prirodnih sastojaka.

Nastavljaju nedavnim otvaranjem novih stalnih cvjećara u Liverpoolu i Tokyu, brend je također uzbuđen donijeti nove koncepte u Paris i prodavati će sezonske bukete iz lokalne nabave uz svježu kozmetiku u ekskluzivnom dućanu u La Maraisu.

Više od kozmetike u München-u

lifestyle-lush-modnialmanah

„Kada sam prvi puta razmišljao o osnivanju nove tvrtke, došao sam u München i posjetio sve supermarkete i dućane organskom hranom, te sam primijetio njihov stav prema ambalaži. Želio sam da Lush bude europski brend i München mi je u mnogočemu poslužio kao inspiracija. Otvaranjem dućana ovdje, osjećaj je kao da se vraćam kući.“
Mark Constantine OBE, suosnivač Lusha & upravni direktor

U petak 8. studenog, drugi najveći Lush dućan u Europi otvoriti će svoja vrata u Münchenu. Sa 689 četvornih metara kroz tri kata, nova lokacija najveća je maloprodajna investicija brenda u Europi nakon otvorenja najvećeg dućana na svijetu u Liverpoolu (Velika Britanija) početkom godine.
Cilj Lush Münchena je donijeti više inovacija i kreativnih iskustava nego ikada prije u glavnu ulicu i ugostiti lepezu uzbudljivih koncepata i novih ekskluziva za Njemačko tržište uključujući i stalnu cvjećarnu koja će prodavati sezonske bukete iz lokalne nabave, „Parfume Library“ (Parfemsku biblioteku“) s ekskluzivnim parfemima i knjigama o parfemima, kiosk s kavom iz pravedne trgovine (Fair Trade) i javno dostupni prostor za aktiviste!

„The Lush Perfume Library“ (Parfumska biblioteka), Firenca

lifestyle-lush-modnialmanah

„Parfumska biblioteka morala je biti u Firenci jer je mjesto rađanja moderne parfumerije tijekom renesanse. Teško je ne biti inspiriran takvim mjestom i ugađamo sebi njenom povijesti, umjetnosti i čuvenim znamenitostima.“
Mark Constantine OBE, suosnivač Lusha & upravni direktor

Parfumska biblioteka u Firenci udomiti će najveću kolekciju Lush mirisa na svijetu: uključujući i novu kolekciju in-house parfema koji će biti otkriveni na dan otvorenja, te će povesti kupce na putovanje kroz staru tvornicu inspiriranu Firencom i renesansom.

Jedinstveno mjesto za probuditi i pobuditi osjetila, trgovina će nuditi posjetiteljima spektakularne parfemske konzultacije bazirane na humoralnoj teoriji i korištenju parfema kao lijeka u doba renesanse – razdoblje kroz koje je miris bio recept prilagođen potrebama pojedinca s mogućnosti da rebalansira tijelo i pruži zaštitu od bolesti.

Uz parfeme, udomiti će i kolekciju s više od 70 naslova o esencijalnim uljima, aroma terapiji, povijesti i regeneraciji. Literatura ima cilj podijeliti uvid o umjetnosti parfumerija, procesu nastanka i inspiraciji iza novog koncepta dućana.

Znate li?
Danas Lush djeluje u 48 zemalja s preko 900 trgovina, 38 web stranica koje isporučuju širom svijeta i globalnom mrežom aplikacija, televizijskim kanalima i digitalnim zajednicama na više od 30 jezika.
www.lush.hr

Trenutno nema komentara

Comments are closed