Ljeto je, umjesto dezića koristite Olival Deo kreme

Želite li neutralizirati posljedice znojenja, cijelog dana biti svježe i sigurne da ste za svoje zdravlje napravile maksimum pespirante zamijenite deo kremama. Ima ih raznih na tržištu, a mi smo ovih dana testirali Olival Deo kreme koje su se pojavile kao novost na tržištu dezodoransa i novost u načinu primjene. Sve dolaze u obliku tube koja je anatomski prilagođena pazuhu i nanose se direktno na kožu u tankom sloju.

beauty-olival-deo-kreme-modnialmanahKojih pet osnovnih činjenica trebate znati o ovoj vrsti deo krema?
• Baza kreme je kokosovo ulje i shea maslac u kombinaciji s kristalnim mikro česticama natrijevog hidrokarbonata, a najbolji učinak deo krema postiže djelovanjem na neutralizaciju znoja u površinskom sloju kože.
• Krema neutralizira kapljice znoja na mikro razini, te svaki višak masnoće na koži nije potreban. Produženi učinak kreme trebao bi trajati tijekom cijelog dana. Prirodna ulja dodatno njeguju kožu a eterična ulja dezinficiraju i ostavljaju ugodan miris koji traje.
• Za optimalni učinak u području pazuha dovoljno je istisnuti 1-3 mm kreme i dobro razmazati pomoću aplikatora na vrhu tube. Istiskivanje prevelike količine deo kreme, ako se dobro ne razmaže i ne upije u kožu, može zamastiti odjeću, a prevelika količina masnoće zatvoriti pore.
• Ima ih pet vrsta koje odabereti u skladu s vlasitom osobnosti ali i načinu na kojeg se znojite. Nas su oduševile slijedeće… Natural deo krema Antibacterial Čajevac ( namijenjena je osobama koje se pojačano znoje, bave se sportom ili su izložene dodatnim naporima), Natural deo krema Menta i Lavanda (odlično neutralizira znoj i neugodan miris kao popratnu pojavu znojenja), Natural deo krema Pasji trn i Naranča (djeluje antibakterijski), Natural deo krema Sensitive Rose (neutralizira znoj i neugodan miris kao popratnu pojavu znojenja).
• Cijena im je 29,90 kuna i dostupne su u svm drogerijama

Foto: Olival

Trenutno nema komentara

Comments are closed