Ljeto i ljetne vrućine nikako nisu na strani bradatih muškaraca!

Brada zadržava toplinu, ali i sprječava ravnomjerno tamnjenje kože lica, pa ne čudi kako se sve više muškaraca upravo ljeti odlučuje za brijanje brade. Drage naše, koje bez određenih NUXE proizvoda ne možete živjeti, stiže i novitet za bradate muškarce!

Stiže NUXE men Set za brijanje stvoren za sve muškarce koji tijekom i nakon brijanja žele prirodnu, nježnu i učinkovitu njegu, bez iritacija kože.

Ovaj brijački duo u setu čine:

  • kremasti Gel za brijanje protiv iritacija kože s ekstraktima sandalovine koji je idealan za jednostavno, stručno i precizno brijanje, bez nadraživanja kože,
  • nježan Višenamjenski balzam poslije brijanja s ekstraktima hrasta i graba, koji umiruje nadraženu kožu i porezotine, osigurava 24-satnu hidrataciju i uklanja znakove umora i starenja.

nuxe-beauty-modnialmanahStvoren i za muškarce s osjetljivom kožom, ovaj set osvaja svojim drvenastim notama esencijalnih ulja cedra, pačulija, geranija i vetivera koje naglašavaju istinski muževan miris.

Kao savršen poklon omiljenom muškarcu, NUXE men set za brijanje dolazi i u posebnoj akciji – čak 30% povoljnije u odnosu na kupnju pojedinačnih proizvoda.

Cijena NUXE men Seta za brijanje: 170 kn

Set je dostupan u odabranim dm prodavaonicama i ljekarnama diljem Hrvatske

Trenutno nema komentara

Comments are closed