Ljeto bez parea uz MISS SPORTY

Svima vama, koje nas pratite i čitate, ovih dana kao da nedostaje motivacije za vježbanje! Cure, glavu gore – idemoooo. Za podizanje energije i odlično osjećanje tijekom vježbanja pobrinut će se Liscina Miss Sporty linija dizajnirana tako da sve ‘drži na svom mjestu’ dok vježbate!

Zvijezda kolekcije je prekrasan lagan top bez žica koji zahvaljujući širokoj elastici u podgrudnom dijelu grudima ipak daje idealnu potporu tijekom joge ili laganog trčanja. Široke naramenice odostraga se rascijepe u atraktivan detalj koji naglasi sportski oblikovanu liniju. Za udobno nošenje pobrinut će se tanka i lagana mikrovlakna, koja omogućuju odvajanje vlage kako bi tijelo tijekom vježbanja uvijek bilo suho.
Cijena: 209 kn

Što kombinirati uz top? Duge sportske leggings hlače Miss Sporty koje će razveselit sve modne trendseterice koje inspirira aktivan stil života. Sportski oblikovanu liniju pojačavaju šareni umeci po cijeloj vanjskoj dužini nogavica. Pojas izrađen iz dva sloja pletiva tijelo lijepo obujmi u bokovima, a ujedno priliježe tijelu bez osjećaja stiješnjenosti. Izrađene su iz elastičnih tankih mikrovlakana koja čuvaju tijelo suhim jer odvajaju vlagu od tijela.
Cijena: 239 kn

Odlične kratke hlače
Atraktivne sportske kratke hlačice za cheek damice koje tijekom treninga ne trebaju brinuti hoće li pokazati previše. U udobnom i funkcionalnom sportskom rublju tako se potpuno mogu posvetiti vježbanju. Hlačice su sastavljene od dva dijela: donje, dulje pripijene hlače izrađene su iz tankih mikrovlakana, koja omogućuju odvajanje vlage od tijela; gornje komotne iz rupičastog materijala za atraktivan izgled. Širok pojas napravljen iz dva sloja pletiva lijepo priliježe tijelu i ne stiska.
Cijena: 185 kn

Isprobajte i grudnjak! Tko bi si mislio da će se već žarka boja aktivnog rublja pobrinuti za podizanje energije i motivacije tijekom treninga? Vrijeme je da isprobate sportski grudnjak s pjenasto oblikovanim košaricama, koje poprsju osiguravaju nužno potrebnu potporu tijekom vježbanja, a ujedno se svojom funkcionalnošću pobrinu da ne mislite ni na što drugo i 100 posto se posvetite vježbanju. Produžive naramenice, koje su nešto šire i podstavljene mekanom pjenom, omogućuju i križno zakopčavanje na leđima radi još bolje potpore prilikom sportskih aktivnosti. A materijal od tankih i laganih mikrovlakana tijekom vježbanja djelotvorno odvaja vlagu dalje od kože. Široka, podstavljena elastika nudi udobno nošenje, dok se za dodatnu funkcionalnost pobrine zakopčavanje grudnjaka na leđima.
Funkcionalni sportski grudnjak s pjenastim košaricama nepogrešiv je komad svake sportašice, koji osigurava optimalnu potporu i udobnost i u većim veličinama, sve do veličine 85F.
Cijena: 269 kn

Trenutno nema komentara

Comments are closed