Listopad je mjesec borbe protiv raka dojke! Udruga Sve za nju ima prekrasan projekt…

Opipajte se i prevenirajte rak dojke poruka je kojom poznate Hrvatice upozoravaju žene na važnost redovitog pregleda. Iva Šarić, Antonija Stupar Jurkin, Barbara Nola i Ankica Dobrić priključile su se kampanji udruge Sve za nju i poduzetnice Nine Andrijanić kako bi istaknule da prvi korak u borbi s rakom dojke žene mogu napraviti same, već danas. Kako bi ih na to podsjetile svaki dan, predstavile su posebno dizajnirane ručnike s porukom THINK PINK – misli na sebe i pregledaj se kao dio akcije Misli na sebe. Misli na nju.

think-pink-akcija-ručnik-modnialmanah-zdrav-život

“Smatram da je nedovoljno stalno i iznova ponavljati koliko je važno samopregledavanje dojki i mislim kako je ovaj projekt s ručnicima odličan! Ručnici su vizualno predivni, mekani i najvažnije, svakodnevno nas s porukom podsjećaju na samopregledavanje. Pristala sam na ovaj projekt s kćerkom jer smatram kako je dobro od rane dobi razgovarati i osvještavati važnost brige o sebi iznutra i izvana!’’ – istaknula je Antonija Stupar Jurkin.

Samopregled koji život znači mnoge žene nažalost ne čine redovito. Ušivene poruke na ovim posebno dizajniranim ručnicima podsjećaju ih da to čine što češće. Ručnici izrazito mekane teksture s kristalčićima, u rozoj, zelenoj, sivoj i bijeloj boji različitih dimenzija tijekom listopada i studenog mogu se pronaći po cijenama već od 19,99 kn. Prodavat će se diljem Hrvatske u svim većim trgovačkim centrima Konzuma, Peveca, Interspara, Kauflanda i KTC-a.

“Kako je rak dojke najraširenija vrsta raka kod žena, a svijest o važnosti pregleda još uvijek izrazito niska, htjela sam u prvi plan staviti upravo širenje svijesti o prevenciji malignih bolesti i poticanju češćih samopregleda i pregleda. Udruga Sve za nju upravo brine o ženama oboljelim od raka dojke i drugih malignih bolesti, pružajući njima i njihovim obiteljima psihološku pomoć i podršku tijekom liječenja te mi je bilo važno da dio sredstava od prodaje ručnika ide njima za njihovo daljnje djelovanje u prevenciji i borbi protiv raka!” – istaknula je začetnica projekta Misli na sebe. Misli na nju. Nina Andrijanić te dodala: “Ručnik je idealan proizvod za ovakvu kampanju jer je sam po sebi koristan, koristi se u kupaonici koja i je intimno mjesto te njegovom upotrebom podsjetit ćemo se na samopregled ili pregled!”

Kupnjom svakog ručnika također ostvarujemo 20% popusta na UZV dojki, tumorski marker te mamografiju u poliklinici Medikol što predstavlja još jedan dodatni poticaj na pregled.

Trenutno nema komentara

Comments are closed