Stiže proljeće – odaberite svoj ZIAJA must have !

Najistureniji dio tijela svakako su ruke. One prve stare, ali i stradaju posebno tijekom hladnijeg dijela godine. Upravo zato pazite na njihovu zaštitu koristeći proizvode provjerene kvalitete. Popularni Poljski beauty brend ZIAJA na domaće tržište (i uz posebnu akciju u ovom mjesecu u svim dm poslovnicama) u fokus stavlja kreme različite namjene i jačine, a na vama je da odaberete upravo onu koja vam najbolje odgovara.

KOZJE MLIJEKO krema za ruke 80 ml
Krema za ruke i nokte na bazi kozjeg mlijeka, za suhu i borama sklonu kožu. Novo rješenje za suhe ruke koja u trenu pruža olakšanje vrlo suhim i ispucanim rukama čineći ih ponovno glatkima. Pomaže pri revitalizaciji epiderme i omekšava grubu kožu te pomaže ojačati nokte, sprječava njihovo listanje i lomljenje. Osjetite trenutni učinak njege na suhoj koži te uživajte u novom olakšanju za vaše ruke.

ziaja-beauty-modnialmanah

KOZJE MLIJEKO Koncentrat za ruke 50ml
Hranjiva krema za zahtjevnu vrlo suhu ispucanu kožu na rukama. Pruža intenzivnu hidrataciju, hrani i učvršćuje kožu te stvara zaštitni sloj. Sadrži kompleks proteina kozjeg mlijeka koji koji čuvaju pigmentaciju kože te Shea maslac koji je prirodni UV filter i sprječava starenje kože.

ziaja-beauty-modnialmanah

ARGANOVO ULJE krema za ruke 80 ml
Ziaja arganovo ulje zaštitna krema za ruke na bazi prirodnog arganovog ulja i glicerina za suhu i nadraženu kožu. Jača hidro-lipidnu barijeru kože. Umiruje crvenilo epiderme i smanjuje suhoću kože čineći je mekanom i glatkom.

ziaja-beauty-modnialmanah

MASLINA krema za ruke 80 ml
Kremasta hranjiva krema za ruke na bazi prirodne masline za suhu i normalnu kožu koja se iznimno brzo upija te intenzivno hrani, zaglađuje i učvršćuje kožu. Pomaže pri revitalizaciji epiderme i omekšava grubu kožu te pomaže ojačati nokte, sprječava njihovo listanje i lomljenje. Neka vaše ruke ponovno budu baršunasto meke i glatke.

ziaja-beauty-modnialmanah

KAKAO MASLAC krema za ruke 80 ml
Regenerativna krema za ruke na bazi kakao maslaca za suhu i normalnu kožu koja intenzivno hrani, zaglađuje i učvršćuje kožu. Sadrži kakao maslac i canola ulje. Učinkovito obnavlja lipidnu strukuturu te pomaže ojačati nokte, sprječava njihovo listanje i lomljenje.

ziaja-beauty-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed