Keune COLOR CHAMELEON za modne kameleonke

Zelena, ružičasta, žuta, plava… sve su one nova crna. Uz Keune Color Chameleon novu paletu intenzivnih boja uskladite svoju boju kose i jedinstvenu osobnost kojom zračite!

Keune Haircosmetics, vodeći međunarodni beauty brand za njegu kose, lansirao je Keune Color Chameleon – novu paletu koja sadrže 9 intenzivnih, direktnih nijansi te 2 nijanse za izmjenu intenziteta. Sve nijanse su prilagodljive i to na vrlo jednostavan način – međusobnim miješanjem. Keune Color Chameleon omogućuje koloristima da kreiraju bilo koju boju kombiniranjem nijansi i igranjem s intenzivnošću boje, a kreativnim frizerima pruža slobodu stvaranja autentičnih jedinstvenih kreacija.

Keune-Color-Chameleon-beauty-hair-kosa-haircolor-modnialmanah

Keune Color Chameleon možete pronaći u žutoj, narančastoj, crvenoj, bordo, magenta, ružičastoj, ljubičastoj, plavoj i zelenoj boji. Dok se dodavanjem Clear nijanse stvara pastelna boja, Dark nijansa produbljuje boju te je čini zagasitom. Od hrabrih direktnih nijansi do nježnih pastelnih, Color Chameleon pruža neograničene mogućnosti i kreativnost bojanja.

Iako je Color Chameleon izrazito moćna boja za kosu s visokom koncentracijom pigmenata, ona je iznimno blaga prema kosi i okolišu. Naime, ne sadrži amonijak, obogaćena je B5 vitaminom te je pet- friendly i veganski proizvod. Boje su upakirane u šarenu kutijicu na kojoj se nalazi raznobojni kameleon, koji prikazuje promjene koje ljudi mogu napraviti korištenjem ovih inovativnih boja.

Zvuči fora, zar ne?
Za odvažan hair makeover, koji neće proći nezapaženo sa Keune Color Chameleon bojama, prepustite se stručnim rukama u Keune frizerskim salonima.

Trenutno nema komentara

Comments are closed