Kako zablistati na poslovnom domjenku?

Vrijeme je blagdanskih domjenaka, koji su vam u potpunosti zaokupili raspored. Glavu gore, naučite zablistati! Kad prođe ova prosinačka euforija nedostajat će vam sav ovaj ‘ šušur’.

Evo kako zablistati posebno na domjencima na koje idete ravno iz ureda ili koji se održavaju u uredu nakon radnog vremena. Inspirirala nas je aktualna Reserved kolekcija u kojoj dominiraju prekrasne suknje koje sa samo malo znanja možete pretvoriti u neodoljive saveznice u ovim prigodama.

Koji tip suknje odabrati?
• Nosite li suknje od tila znajte da su one u dnevnoj kombinaciji ravnopravne sa svim ostalim suknjama. Što to znači? Iako je od tila kombinirajte je uz pulovere i jakne, gležnjače i debele čarape. Kad krenete na party dovoljno je samo ostaviti lijepu majicu, a hulahupke i gležnjače zamijeniti tankim čarapama i štiklama.
• Pazite kako vam stoji – til može proširiti na mjestu koje je najšire. Imate li jače bokove neka se til širi od najšireg dijela linije bokova.
• Ove je sezone hit plise. Imate li jači gornji dio tijela i uske bokove ova će suknja savršeno pomiriti gornji i donji do tijela i dati vam finoću.
• Za skladno građene žene uvijek je dobar izbor pencil suknja sa šljokicama. U dnevnom looku je nosite uz dulji sako ili kardigan, a na domjenku postanite disco diva.

Trenutno nema komentara

Comments are closed