Kako nositi zlato u različitim bojama? Evo tri osnovna savjeta…

Bijelo, žuto ili crveno zlato? Ili sve tri boje zajedno! Upravo ova formula u potpunosti je oduševila modnu scenu i stavila u fokus neodoljive detalje na kojima se isprepliću sve nijanse zlata.

Kako kombinirati i odabrati prave komade?
• Dobro pogledajte svoju boju puti. Koji vam je pod ton kože? Upravo on će odrediti koja vam boja zlata najbolje pristaje. Neka ta boja i dominira na vašem modnom detalju! Evo i primjera – ženama svijetle puti i crvenkastog pod tona savršeno pristaje bijelo zlato. Ono neka bude osnova vaše ogrlice ili narukvice, a detalji u boji žutog i crvenog zlata.
• Želite li nositi nekoliko modnih detalja različite boje? Možete, ali pazite na slijedeće – pogledajte kakve su boje kopče na cipelama, torbama… Uz ove elemente uskladite i nakit! Odnosno… imate li cipele s velikom srebrnom kopčom i torbu sa srebrnim lancem, onda neka nakit kojeg nosite bude bazno bijelo zlato u kombinaciji sa zlatom u drugim bojama.
• Koliko nakita nositi? Ljeto pomiče modne granice, a i odjeća je bez rukava pa kombinirajte puno tanjih narukvica, veliko prstenje, puno ogrlica…

Trenutno nema komentara

Comments are closed