Kako je siva postala nova crna?

Kad malo bolje pogledate ponudu odjeće u ovoj sezoni uvjerit ćete se u jedno – siva boja je apsolutni hit i kao takva zamjena za crnu! Što je u modnom fokusu? Poslovna odijela, kostimi, haljine, tunike, hlače, bluze, suknje koji kad su u sivoj boji postaju odjevni komadi koji se mogu kombinirati na bezbroj načina i nositi u gotovo svim prigodama! Uz to, siva boja ima jako puno nijansi pa se lako pronalazi idealna u odnosu na boju puti, očiju i kose.

fashion-sivo-modnialmanah-boja

Kako kombinirati sivu?
• Siva+smeđa! Jako šik spoj koji daje dojam igre toplog i hladnog. Ova je kombinacija idealna za žene svijetle puti i očiju (siva u gornjem dijelu) i toplije smeđe puti i kestenjaste kose (smeđi gornji dijelovi).
• Siva+plava! Prilikom kombiniranja pazite koju ćete nijansu sive odabrati. U skladu s time neka istog intenziteta bude i plava boja. Primjer – uz svijetlo sivu lijepo pristaje i svjetlija plava, uz antracit crnu i tamnija plava. Spoj ove dvije boje pristaje svjetlijim ženama svijetlih očiju.
• Siva+ljubičasta! Ovo je spoj koji se često može vidjeti u dizajnerskim kombinacijama. Predstavlja svojevrstan klasik i pristaje svim ženama tamnije kose i tamnije puti.
• Siva+ bijela+crna=najpopularniji akromatski spoj koji predstavlja eleganciju u svakom koraku. Posebno je šik za sve ljubiteljice ne boja.

Trenutno nema komentara

Comments are closed