Juno CHI nakit koji ostavlja bez daha! Darujte ga onima koje volite… počevši od sebe!

Nakit je ženin najbolji prijatelj – uzrečica je koje se, priznajemo, sve češće držimo želeći svoje obične modne kombinacije začiniti neodoljivim komadima nakita koji će nas istaknuti iz mase. Upravo zato nas je razveselila vijest o postojanju Juno CHI kolekcije nakita iza kojega stoji naša poznata dizajnerica i model Anita Dujić. Žena koja sigurno zna koliko je nakit važan u svakodnevnom odijevanju.

Riječ je o minimalističkom nakitu nastalom spajanjem elegancije i profinjenosti koji se može nositi u svim prigodama.

„Nova Juno kolekcija nakita za mene je posebna zbog toga što sam se prvi put poigrala s drugačijim materijalima kao što su 14karatno žuto zlato i drago kamenje poput rubina, smaragda i safira. Zajedno s buđenjem prirode, budile su se u meni ideje na kojima sam dugo radila. Inspiraciju za ove posebne i jedinstvene komade pronašla sam u čudesnim oblicima, bojama i mirisima prirode. Ovaj nakit je vječan i može se s ljubavlju prenositi i povezivati ljude generacijama, jer minimalizam i elegancija nikada ne izlaze iz mode.“– rekla je Anita Dujić, koja se i u ovoj Juno kampanji našla ispred objektiva Marka Grubišića. Za Anitinu besprijekornu kosu zaslužan je Ivica Palinić, a za šminku Marko Tolić.

Gdje kupiti? Svaki je komad nakita poseban i jedinstven te stvaran s posebnom pažnjom i radi se po narudžbi. Juno, nakit s dušom, može se pronaći u Fabrika store-u u Komiži na Visu, kao i na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed