Jeste li Rider Lifeaholičar?

rider-lifeaholic-modnialmanah-fashionBiti Lifeaholic je novi pokret koji se odnosi na nove generacije koji pronalaze sreću i užitak u svemu i pri svakom koraku koji naprave. Život u kome sami stvaraju svoja pravila i žive svoja iskustva punim plućima…

Rider je brend ljetne obuće namenjen svima onima koji žive opušten život bez stega i predrasuda. Namenjen slobodi duha ali i koraka, brend koji otvara put urbane i ulične mode s osvrtom na sport i rekreaciju. Brend koji pruža i udobnost i trajnost, ali i podršku u svim ljetnim avanturama.

Nova Rider kolekcija za 2018. godinu spaja momente zabave, posla, sporta i opuštenih trenutaka. Podijeljena je u tri djela, gdje je svaki nastao na novoj inspiraciji.

Beach Style
Kolekcija namijenjena plaži i dugom tolpom ljetu. Inspirirana retro printevima, vintage slikama i palmama koje su same po sebi asocijaciraju na ljeto.
Od jednostavnih monokoloritnih modela do onih u duhu 80-ih godina, ova linija odgovara svima.

Sport Style
Kolekcija namenjena aktivnim Lifeaholičarima, bilo da su u pitanju natikače ili japanke, namijenjene su za svakodnevnu gužvu i jurnjavu za obavezama. Model kao što je Infinity dolazi u varijanti sa rupicama koji dodatno omogućava stopalu da diše. Ovu liniju karakterizira i fleksibilno gazište koje se lako prilagođava stopalu i pruža udobnost. Ženski modeli namenjeni su prije svega aktivnim ženama koje kao glavnu odliku obuće koju nose biraju udbonost i kvalitetu izrade.

Urban Style
Kolekcija koju čine natikače i sandale, inspirirane uličnom modom i sve popularnijim modnim trendom povratka slide natikače na svjetske modne piste. Retro natikača R86 već drugu godinu za redom podsjeća na stil 80-ih i godinu nastanka Rider brenda.
Za ljubitelje ljetnjeg trekinga Rider Terrain sandala, podesivih strap-ova i tehnološki naprednog gazišta je pravi partner u ljetnim avanturama.
Pored toga što prati zahtjevnost tržišta i ostaje u konkurenciji modnih trendova, glavna odlika Rider brenda je što je tehnološki najrazvijeniji brend ljetne obuće. Uz Dry Eco foam tehnologiju izrade nepromočivog gazišta i fleksibilnih đonova, Rider je napravio pravu revoluciju u ovoj industriji čime je podigao ljestvicu u proizvodnji obuće.

rider-lifeaholic-modnialmanah-fashion

Rider R1 Legend – u čast vaterpolu
I ove sezone Rider je sponzor Hrvatske vaterpolo reprezentacije te je otišao korak dalje i izbacio limitiranu seriju poznatih japanki u suradnji sa veterpolo savezom. Model pod nazivom Rider R1 Legend inspiriran je nacionalnim motivima te motivima vaterpola, a nastao u čast ovom slavnom trofejnom sportu koji iz godine u godinu niže uspjehe.
Japanke asociraju na plažu i bazen, te je spoj ova dva velika i svjetski poznata brenda bio očigledan, a cijelu kampanju prati slogan: “Šampioni uvijek idu zajedno – Champions always go together”.

Trenutno nema komentara

Comments are closed