Jesenski imperativ: zelena+bordo

Modna je jesen na vrhuncu. Svi nama omiljeni brendovi u potpunosti su pokazali svoje kolekcije, dodajući im i topla rješenja kad su jakne i veste u pitanju. Nositi crnu boju ili… Upravo u toj ili priči se kriju sve modne smjernice sezone. Hit su jarke, izražajne boje, a na samom tronu su zelena i bordo u ovim nijansama:

Zeleni spektar: militari, boja mahovine, maslinasta, boja proljetnog lišća

Crveni spektar: boja višnje, vina, koralja

Kako odabrati boju i kako je kombinirati?
• Nosite li zelenu nijanse odaberite je po ovom principu- što ste tamniji nosite tamniju nijansu zelene. Ženama tamnije puti i kose pristaje boja mahovine. Plavušama svijetlog tena i očiju savršeno pristaje boja proljetnog lišća.
• Volite li jaaaako zelenu, pazite da nosite total look u jednoj nijansi. Za kombiniranje odlično će doći tamno plava boja.
• Kako odabrati crvenu? Boja crvenog vina pristaje svima, pa ne zaboravite na modne detalje (kape, marame) u ovoj boji. Koraljna crvena je moćnija u ovoj sezoni od klasične crvene. I ova boja pristaje svima. Plavuše će lijepo izgledati u jarko crvenoj boji, a crnke u boji trule višnje ili boji kestena.
• Nemate li hrabrosti za total look u ovim bojama, ne zaboravite na modne detalje u crvenoj ili zelenoj boji. I jedna i druga boja savršeno osvježavaju tipični izbor boja za jesen (crna, siva, smeđa).

Trenutno nema komentara

Comments are closed