Izgledate li ovako nakon povratka s plaže?

Neodgovorno ponašanje prema koži, boravak na suncu, pretjerana izloženost kože UV zrakama bez adekvatne zaštite ostavlja posljedice koje koža pamti. Kako biste pomogli koži i potaknuli njen oporavak nakon pretjeranog sunčanja potrebno ju je rashladiti hladnim oblogom i njegovati sredstvima koja će ju umiriti, nahraniti i regenerirati. Koristite losione i kreme na bazi dekspantenola koji pospješuje epitelizaciju i regeneraciju epidermisa s dodatkom propolisa, meda i matične mliječi koji sprječavaju bakterijske infekcije, smanjuju upalu crvenilo, bol i napetost kože.

U ljekarnama potražite FARMAKOL DERMAPIP kremu koja je intenzivna umirujuća i regenerativna krema namijenjena oštećenoj koži sa suhim lezijama. Suha oštećenja potrebno je zaštititi od daljnjeg isušenja i dati dovoljno vlage.

beauty-sunce-modnialmanah-koža-afroditaU drogerijama kupite Afrodita Sun care jogurt za njegu kože nakon sunčanja. Rashladite ga u hladnjaku i hladnog nanesite na kožu. Hidratantna a ujedno obnavljujuća terapija, koja nudi čistu snagu svježine i maženje kože sa 100% kokosovom vodom! Koži, nakon sunčanja, vraća izgubljenu vlagu, ugodno je hladi, umiruje i brine se za njezinu aktivnu regeneraciju. beauty-sunce-modnialmanah-koža-afrodita

 

Trenutno nema komentara

Comments are closed