Iš iš komarci, stigao je bite away®

Jako visoke temperature čak i za ovaj dio godine, mame nas na boravak u prirodi. Kampiranje, piknik, planinarenje ili obično uživanje u prirodi samo su neke ideje… No, što je sunce niže, sve manje ostajete samo s društvom s kojim ste došli jer pojavljuju se komarci i drugi insekti željni druženja.

Nažalost, rijetko što uništi zabavu na otvorenom kao iritantan svrbež ili bol nakon ugriza insekta, ali nisu samo komarci ti koje treba držati na oku. Gorko sjećanje na lijep dan na otvorenom mogu ostaviti i pčele, ose, obadi i ostali insekti.

Vrlo je teško izbjeći ubode komaraca, osa, obada i ostalih napasnika, ali izbjeći se mogu neugodne posljedice njihovih uboda. zahvaljujući savezniku cijele obitelji – bite away® uređaju. Riječ je o patentiranom medicinskom proizvodu koji na potpuno drugačiji način liječi ubode i ugrize insekata. Njegovo djelovanje temelji se na kratkotrajnom, koncentriranom djelovanju topline na usko ograničenom području kože. Keramička dodirna površina bite away® uređaja se postavlja na mjesto uboda ili ugriza na koži i zagrijava se nekoliko sekundi do oko 51°C. Pritom se potiču reakcije tijela koje ublažavaju bol i svrbež. Ako se primijeni odmah nakon ugriza ili uboda, simptomi se često u potpunosti mogu spriječiti. Ako se s primjenom započne i nešto kasnije, simptomi se mogu brže povući.

Elektronički uređaj bite away® je vrlo jednostavan za uporabu, a zahvaljujući djelovanju bez kemikalija, pogodan je za svakoga. Tako je prikladan i za trudnice, alergičare i djecu koja ga samostalno mogu primjenjivati od navršenih 12 godina. Zahvaljujući prikladnoj veličini u obliku olovke bite away® stane u svaku torbu, pa ga se može primijeniti tijekom bilo koje aktivnosti na otvorenom.

Potražite ga u ljekarnama.

Trenutno nema komentara

Comments are closed