In Love With You Giorgio Armani

Popularni dizajner Giorgio Armani davne je 1981. osmislio i kreirao Emporio Armani kao urban i energičan brand koji odiše mladošću, slobodom i pozitivnom energijom, kao nešto eksperimentalniju verziju stila matičnog branda. Nedugo nakon toga, Emporio Armani brzo se profilirao u liniju za žene i muškarce koji slobodno uživaju u svemu što čine.

beauty-giorgio-armani-in-love-with-you-modnialmanahPotraživši nadahnuće u svim dijelovima svijeta, Giorgio Armani je 1998. kreirao prve mirise za Emporio Armani s modernim, multikulturalnim prizvukom. Krajem 2017-te lansirana su dva nova mirisa koja odražavaju suvremeni način života i obraćaju se novoj generaciji: Because It’s You & Stronger With You, a 2019. godina donosi lansiranja potpuno novog ženskog mirisa In Love With You te intenzivniju verziju postojećeg muškog mirisa, Stronger With You Intensely.

Iskusite novi Emporio Armani cvjetni miris In Love With You. Iznimno ženstven miris koji sadrži note crne trešnje, jasmina i vanilije. Neustrašiv miris koji predstavlja osobnost mlade žene u potrazi za intenzivnim mirisom koji prikazuje istinsku ljubavnu priču.

Savjet više: Nanesite parfem na pulsne točke: zglob, unutarnji lakat i vrat.

Trenutno nema komentara

Comments are closed