Imate li stari šešir? Na obod napišite poruke…

Imate li stari slamnati šešir koji vam zapravo dobro stoji, a i u dobrom je stanju, dajte mu novi look. dobar bedž na obodu, pomponi ili neki slični ukrasi uvijek su dobar izbor čak i za one koje nisu vješte ‘radu s rukama’.

Sitne preinake: Skinite staru traku i dodajte novu u boji koja će se najbolje povezati s outfitima koje ćete nositi ove godine. Na traku zalijepite gumbiće, perlice, pompone ili neke druge ukrase.

Redizajn u potpunosti: Šešir možete i drastičnije redizajnirati – obojite mu obod u željene boje, ukrasite ga dijelovima čipke, tkanine koje možete lijepiti ili našiti. Ukoliko koristite boju i ljepilo birajte one komponentne koje su za slamnate podloge i vodootporne kako se ne bi nakon što se oznojite počele slijevati niz lice.

Poruka na obodu: Prošlog ljeta je trend bio u povojima, a ove sezone je kulminirao u potpunosti. Šik su natpisi na obodima koje napravite tako da vrućim ljepilom ispišete željeni tekst na obod, a onda na toplo ljepilo nalijepite usku trakicu. Pazite samo da radite dio po dio jer ljepilo se brzo suši…

savjet-diy-šešir-napravi-sam-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed