Imate li puuuno starih šalica? Dajte im novi look!

Ukoliko ste ovaj vikend odlučili provesti kod kuće, a nedostaju vam ideje za kreativan rad, evo zanimljive priče o tome kako možete ukrasiti potpuno jednostavnu šalicu (posebno ako su vam dosadile jednobojne šalice).

Što vam je potrebno?
Za početak pronađite šalice koje želite ukrasiti, odnosno personalizirati ih za sebe i svoje ukućane. To mogu biti zanimljive misli ili jednostavno inicijali slova. Bez obzira što odaberete pazite da na papiru projicirate stvarne veličine. Sada pogledajte imate li flomastere za pisanje po CD-u? Te flomastere možete kupiti u bilo kojoj knjižari, a ako idete u trgovinu s hoby materijalom nabavite boju za crtanje na keramici ili flomastere s istom namjenom.

Način rada! Napravite šablonu koju ćete prekopirati na površinu šalice. To ćete naj jednostavnije napraviti ukoliko na šalicu stavite indigo i preko njega papir s onim što želite na šalici. Konture podebljajte uz pomoć flomastera ili boje i ukrašavajte šalicu kako vi želite. Imate li vremena, već sada možete napraviti zanimljiv poklon za Valentinovo!

savjet-diy-napravi-sam-modnialmanah

 

savjet-diy-napravi-sam-modnialmanah

 

savjet-diy-napravi-sam-modnialmanah

 

savjet-diy-napravi-sam-modnialmanahFotke preuzete s doecdoe.blogspot.com.

Trenutno nema komentara

Comments are closed