Imate li previše obuće? Organizirajte je ovako…

Osjećate li se ponekad poput stonoge kad pogledate svoj ormar s obućom? Razumijemo vas! I mi obožavamo ovaj modni detalj! Jesu li uredno složene? Ukoliko je odgovor ne, naučite kako na kreativan, ali i praktičan način organizirati ormar/kutak s cipelama. Nakon ovih korisnih savjeta, sigurno ćete dobiti ideju i prestati gurati cipele ispod ormara, u kupaonicu, ostavu…

Neka se vide sve vaše štikle
Nosite li pretežno cipele s visokim potpeticama pretvorite ih u ukras u svom domu. Napravite na zidu policu koja će imati držače u koje se mogu ‘utaknuti’ štikle. Odlično izgleda, zar ne?

Za kreativne – police poput stalka za vino
Izrežite plastične cijevi prema duljini cipela i posložite ih jedne na druge. U otvore smjestite cipele koje će biti uredno složene, pregledne i dekorativne u vašem hodniku, predsoblju… Savjet više: obojite cijevi u omiljene boje pa ćete dobiti veselu i unikatnu policu.

Kao iz magazina – drvena paleta za cipele
Uzmite najobičniju drvenu paletu (možete kupiti jednu drvenu paletu za dovoz robe) i pričvrstite na zid. U prazan prostor između dvije daske složite cipele tako što će prednji dijelovi cipela biti smješteni u prazan prostor.

Slatki čamci za obuću
Proljetne kiše, blato nisu baš prijatelji čistog hodnika. Zato, budite spremni. Na ulazu u stan stavite nekoliko zanimljivih oblika (čamci, plastični držači) u koje ćete odložiti svoju obuću čim je skinete.

Trenutno nema komentara

Comments are closed