Imate li jaka bedra i široka koljena, nosite asimetriju!

Neke dijelove tijela naslijedili smo od roditelja (znamo, nekad se pitate kako vas je to genetika izmiksala) i za njih nema spasa. Jaka bedra, široka koljena i onda izrazito tanki listovi problem su zbog kojeg žene često ‘uskaču’ u hlače. No, je li najbolje prekriti dio tijela koji vam se ne sviđa ili postoje i druga rješenja?

E pa drage naše, znate da na modnomALMAnahu nema priče o ružnom tijelu, postoje samo nesavršenosti koje treba ‘zakamuflirati’. Jedna od njih je i priča o bedrima i koljenima zbog kojih mnoge od vas ne nose haljine. E pa krenite jer u novim kolekcijama brojnim modnih brendova dominiraju lepršave haljine asimetričnih krajeva. Mi smo ove ljepotice pronašli u Mohitu u kojem sve ‘miriši’ na rano proljeće.

U čemu je tajna? Puni krug donjeg dijela ove haljine savršeno prekriva bedra, a asimetrični krajevi optički sužavaju širinu koljena. Ono što trebate paziti je da dužina ravnog dijela pređe ili reže liniju koljena i da ukoliko imate jače noge ne nosite sjajne hulahupke.

Trenutno nema komentara

Comments are closed