Igraonice Twister spremne za dječje Božićne domjenke!

Blagdani su pred vratima, a s njima i vrijeme domjenaka, zabava i druženja. Onih obiteljskih, ali i poslovnih tijekom kojih zahvaljujemo poslovnim partnerima na dobroj poslovnoj godini. Imate li logistiku kad su klinci u pitanju? Njima nije mjesto na domjenku, ali ako nema ‘baka ili dadilja servisa’ tko će ih pričuvati?

Najpoznatiji brend dječjih igraonica Twister ovih se blagdana posvetio roditeljima i njihovim mališanima nudeći jedinstvenu uslugu Božićnog domjenka.

twister-igraonice-lifestyle-modnialmanah-klinci

Dupli božićni domjenci!
Već tradicionalno Twister igraonica obilježava kraj godine raznim oblicima blagdanskih proslava. Promišljajući kako uveseliti i velike i male, Twister tim došao je na ideju! Naime, Twister svojim korisnicima nudi vrhunsku uslugu dječjeg božićnog domjenka. Tako će naši odrasli korisnici dobiti priliku za opušten oproštaj od poslovne godine s partnerima, poslovnim suradnicima, kolegama i prijateljima dok se njihova djeca igraju pod budnim okom i stručnom rukom kreativnih animatora! Opustite se u toplom blagdanskom okruženju, mirni jer znate da su vaša djeca na sigurnom, i luuudo se zabavljaju. Dupli božićni domjenci? Zašto ne! U igraonicu su dobrodošli različiti uzrasti, od beba pa sve do 12-godišnjaka!

Pročitajte više o ponudi

Trenutno nema komentara

Comments are closed