I siječanj voli šljokice na noktima!

Lijepo lakirani nokti i nekoliko prstenčića savršen su začin svakoj dnevnoj kombinaciji. Upravo zato pazite kako lakirate! Siječanj je u znaku šljokica kojima prekrije nokte u potpunosti ili ih koristite kao detalj.

Evo kako najbrže ukrasiti nokte…
• Napravite manikuru! Lijepo oblikujte nokte, njegujte zanoktice i skinite ostatke laka za nokte. Prilikom oblikovanja nokta pazite da veličina i oblik budu u skladu s vašim rukama. Duljim prsima pristaju kraći (ovalni ili četvrtasti) nokti, dok će kraće prste vizualno produljiti dulji nokti (pazite da ne pretjerate).
• Starom četkicom za nokte prijeđite preko površine nokta kako bi se u potpunosti uklonile prirodne masnoće koje luči nokat. Dobro osušite površinu nokta.
• A sad krenite s ukrašavanjem! Za početak ugrijte bočicu laka kako bi on bio optimalno tekući. Šljokice odlijepite sa stjenke posudice blagim rolanjem između dlanova. Na ovaj ćete način povezati lak i šljokice koje će pri nanosu na nokat činiti kompaktnu cjelinu.
• Šljokice se uvijek nanose u dva sloja. Između prvog i drugog nanosa treba proći barem 5 minuta.
• Koju boju šljokica odabrati? Nijansu koja odgovara vašoj odjeći, boju metala kojeg nosite (zlato ili srebro), ili nešto neutralno što će pomiriti sve vaše kombinacije.

nokti-beauty-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed