Horoskop i ljepota – zašto bikovi vole ruževe, a lavovi frizerke salone?

Položaj zvijezda u trenutku našeg rođenja potpuno nas određuje. Horoskopski znak, podznak, položaj Venere ili neke druge planete u natalnoj karti otkrit će o nama sve karakteristike osobnosti, ali i ljepote. Danas se zabavite čitajući kako se trebaju njegovati škorpionke, ribe, horoskopske djevice…

OVNOVI Za ovaj horoskopski znak je karakteristična dominacija (nešto kao predvođenje). Upravo zato posebnu pažnju posvetite kosi (koja je kod mnogih ovnova dugačka), a prilikom šminkanja očima na kojima treba naglasiti dramatičan look.

BIKOVI Želite li testirati koliko poznajete izgled žena određenog horoskopskog znaka obratite pažnju na usne. Što su veće i dominantnije to je sigurnije da se pred vama nalazi horoskopski Bik. Horoskopska analiza žena Bikova kaže kako žene ovog horoskopskog znaka imaju izuzetno lijep i melodičan glas, pa su zbog toga omiljeni і česti govornici. Baš zato se pripadnicama ovog znaka savjetuje da posebnu pažnju posvete vratu i usnama. Usne šminkajte prirodnim nijansama koje će naglasiti njihovu punoću. Kosa? Nemojte previše eksperimentirati s bojom kose! Vama je najbolja prirodna boja…

BLIZANCI Žene ovog horoskopskog znaka trebale bi nositi kratko ošišanu kosu i minimalni make up. Boje kose neka budu ili prirodne ili potpuna suprotnost- neprirodne boje (plavušama pristaje više platinasta ili narančasta boja, a brinetama boja kestena).

RAK Žene ovog horoskopskog znaka izrazito su zahtjevne žene, posebno kad je kosa i make up u pitanju. One imaju tu moć da se dotjeraju za čas, da se našminkaju i da uvijek blistaju. Na što treba paziti? Make up neka bude ujednačen stilski povezan, a kosu počešljajte tako da se ‘otvori’ lice!

LAVOVI Što je prvo što primijetite na ovom horoskopskom znaku? Naravno kosa! Najčešće je bujna, prirodno kovrčava i duga. Žene ovog horoskopskog znaka mijenjaju frizuru češće od ostalih žena, a šminkaju se vrlo kreativno. Koji je osnovni savjet za ovaj tip građe tijela? Eksperimentirajte što više i što češće jer upravo otkrivanje novih stilova i trikova daje točku na i vašoj ljepoti!

DJEVICE Pažljive horoskopske Djevice više ‘pate’ na preparativnu kozmetiku- kupuju sve nove kremice, proučavaju sastav…Prilikom odabira šminke važno je odabrati nijanse pudera i rumenila što sličnije prirodnoj boji kože. I boja kose je sve sličnija onoj prirodnoj (sjetite se Cameron Diaz) Savjet više: Djevice posebno ‘pate’ na nokte koji su uvijek dotjerani. Birajte lakove u prirodnim nijansama kako biste naglasili ljepotu oblikovanih noktiju.

VAGE su žene kojima pristaje duga kosa i make up u svjetlijim i prirodnim nijansama. Isto tako, ovom horoskopskom znaku pristaju šljokice, jarki crveni ruž za usne.

ŠKORPIONKE Žene rođene u ovom horoskopskom znaku mogu nesmetano eksperimentirati u čestom mijenjaju boje kose і šminke. Jedna od najpopularnijih Škorpionki je Julija Roberts koja je u svojoj glumačkoj karijeri pokazala bezbroj svojih lica. Kako se našminkati? Uvijek u suprotnosti s bojama koje nosite- uz tamnu odjeću neka bude svjetliji make up, a uz svijetle make up crvenog spektra. Škorpionke bi trebale naglasiti oči!

STRIJELAC Nema većih šminkerica od žena strijelčeva! Njima pristaju boje, svi trendovi poput dugih trepavica, umjetnih noktiju, pramenova… Na što treba paziti? Da ne pretjerate…

JARČEVI su potpuna suprotnost Strijelcima! Žene rođene u ovom horoskopskom znaku najmanje prate modne trendove! Njima je važna elegancija, kvaliteta i naravno dizajnerski potpis. Upravo zato njihova je kozmetička torbica prepuna istih proizvoda što rezultira uvijek istim načinom šminkanja. Savjet više: promijenite frizuru svake godine, barem kroz neki detalj…

VODENJACI vole stalne promjene pa se upravo zato događa da vas prijatelji ne prepoznaju na ulici. Ženama ovog horoskopskog znaka pristaju sjenila u zelenoj i plavoj boji, ali i izrazito kratka ili izrazito duga kosa. Tko je primjer ovog horoskopskog znaka? Jennifer Aniston!

RIBE su rođene umjetnice koje često eksperimentiraju s make up-om, ali i frizurama. Sve mora biti u trendu, pomno odabrano i šljokičasto – da se vidi! Savjet više: Budite dosljedne vlastitom imidžu i promijenite izgled samo onda kad to zaista želite (ne kad ste željne promjene). Primjer seksipilne ribe je glumica Sharon Stone!

Trenutno nema komentara

Comments are closed