Haljina? Ne spavaćica!

Otmjene i u spavaonici, poručuje FOREVER linija za spavanje popularnog modnog brenda Lisca u kojoj ćete ujutro poželjeti popiti kavu, pročitati novine, a uvečer pijuckati vino s pogledom na uspavani grad. Ovih se dana završava sezonsko sniženje tako da ovu liniju možete pronaći na popustu od 40%.

Koja vam je draža – dulja ili kraća?
FOREVER duga spavaćica (bijela ili crna) u gornjem dijelu ima duboki leđni izrez bogato upotpunjen raskošnom čipkom, koja spavaćici daje izuzetno zavodljiv izgled. Ovaj je komad rublja opremljen sa čak 4 naramenice, koje sprijeda čine neodoljivo privlačan detalj. Naramenice se, dakako, prema želji mogu produžiti. Udobnosti pridonosi i mekana viskozna tkanina, koja kao druga koža obujmi tijelo. Spavaćica sa strane ima visok rasporak koji optički produži noge. Na raspolaganju u veličinama do XL
Sirovinski sastav: viskoza: 90% poliamid: 2% elastan: 8%
Cijena: 445,00 kn (na sniženju 267,00 kn)

Kratka spavaćica FOREVER Dražesna i romantična, a ujedno smjela i zavodljiva – sve je to prelijepa kratka spavaćica, koje ne smije nedostajati u garderobi nijedne moderne žene. Gornji prednji dio bogat je čipkom, koja je djelomično podstavljena viskoznim pletivom, a potom se spavaćica nastavlja u kroju A oblika. Tako na najljepši način naglasi zavodljive obline ženskog tijela. Model spavaćice je izuzetno lagan s obzirom da je i donji dio kombiniran s mrežastim pletivom. Ne smijemo zaboraviti ni na naramenice koje se prema želji produžuju, a koje se odostraga na leđima spajaju u zanimljiv detalj.
Sirovinski sastav: viskoza: 82% poliamid: 8% elastan: 10%
Cijena: 399,00 (sada 239,00 kn)

lisca-spavaćice-modnialmanah-fashion

Trenutno nema komentara

Comments are closed