Gurman ste? Pazite što jedete na putovanju!

Želite li iskoristiti zadnji dio ljeta za punjenje baterija ili još kombinirate koji slobodan dan za vikend bijeg u poznato ili nepoznato, ne zaboravite na putovanje ponijeti i svoju putnu ljekarnu! U njoj, naravno, trebate imati lijekove i terapiju koje i inače koristite, u dovoljnoj količini te medicinsku dokumentaciju. Imajte na umu da vam na mjestima na koja putujete možda neće sve biti dostupno kao kod kuće.

Što još ponijeti? Proizvod koji zlata vrijedi…

Promjena uobičajenog načina prehrane, isprobavanje novih lokalnih specijaliteta mogu dovesti do promjena u radu probavnog trakta pa se kao posljedica mogu javiti proljev ili zatvor. Zato je dobro pri ruci imati Enterosgel. To je vodeni gel bez boje, okusa i mirisa, koji iz organizma uklanja štetne tvari, egzogene i endogene toksine, patogene bakterije i viruse. Siguran je za djecu i trudnice i dostupan bez recepta. Uklanjanjem toksina i patogena stvaramo prostor održavanju normalne mikroflore, što je preduvjet za normalan rad crijeva. Istovremeno Enterosgel ne smanjuje apsorpciju vitamina, minerala i ostalih hranjivih tvari.

enterosgel-zdrav-život-modnialmanah

Još jedna neželjena stvar koja nam se može dogoditi na putovanju je trovanje hranom. Osobe zaražene mikroorganizmima iz hrane ili njihovim toksinima ne moraju imati nikakve simptome ili mogu razviti simptome od blagog crijevnog poremećaja do teške dehidracije. Simptomi trovanja hranom su mučnina, povraćanje, grčevi i proljev. Ono što Enterosgel čini idealnim „čistačem organizma“ jest da ne prolazi kroz crijevnu sluznicu, ne resorbira se u krv kao ni u tjelesna tkiva, ne smanjuje apsorpciju vitamina, minerala i ostalih hranjivih tvari neophodnih za organizam, a izlučuje se 7 do 8 sati nakon uporabe, zajedno s tvarima koje je na sebe vezao. U slučaju akutnog trovanja, Enterosgel se preporučuje koristiti 3 do 5 dana, dok ga se u slučaju kontinuiranog izlaganja štetnim tvarima ili alergenima, preporučuje koristiti kroz 2 do 3 tjedna.

Naravno, valja napomenuti i sljedeće:
• Sve lijekove čuvajte na jednom mjestu
• Držite ih izvan dohvata djece
• Ako je moguće, držite ih u odvojenoj torbici, na temperaturi do 25 °C, zaštićene od svjetla i vlage
• Čuvajte ih u njihovim originalnim pakiranjima zajedno s priloženim uputama za uporabu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed