Građa tijela i CCC sandale! Koji su principi odabira?

Vjerovali ili ne, dobar par obuće uvijek kupite u skladu s vlastitim tijelom! Tijelom, visinom i oblikom noge i stopala. Zvuči neobično (možda i komplicirano), no razmislite dobro i prisjetite se slike kad ste s prijateljicom isprobavale isti model cipela. Vama su stajale kao salivene, a njoj su proširile stopalo.

U CCC shopovima je počelo modno ljeto i u fokusu su sandale. Kako biste za duuugo toplo ljeto odabrale pravi model proučite modne savjete stilistice Alme i u skladu s njima odaberite samo prave modele.

Koji je tip cipela za…

Niske i mršave žene
Nosite cipele s visokom petom ili platformom, bez remenčića koji se kopča oko gležnja. Kakav oblik obuće odabrati? Onaj sa zaobljenim vrhom što je i savjet kad su mules sandale u pitanju.

Za niske i krupnije žene
Ovaj tip građe tijela obično podrazumijeva i manje i šire stopalo. Kako biste ga optički produljile birajte dublji prednji dio sandala, a bojama i detaljima na bočnim dijelovima obuće optički suzite stopalo. Vama će savršeno pristajati modeli cipela s otvorenom petom i visoka, tanja potpetica. Ono što biste trebale izbjegavati su ravni modeli sandala s remenčićima i modeli koji se kopčaju oko zgloba.

Za visoke i mršave
Ovom tipu građe tijela točku na ‘i’ stavljaju modeli sandala s jasno definiranom potpeticom i s minimaliziranim remenčićima koji mogu biti i oko nožnog članka. Isto tako priuštiti si možete sve modele – od onih skroz ravnih pa sve do onih s visokom petom.

Za visoke i krupne
Vrlo važnu ulogu u kompletnom total look-u će igrati izbor potpetice. Izbjegavajte modele sandala s tankom petom – puno su bolji izbor blok pete. Isto tako birajte trendy platforme čiji gornji dio ima deblje remenčiće. Izbjegavajte skroz niske modele sandala s puno remenčića.

Trenutno nema komentara

Comments are closed