Tri usluge stilistice ALME za novi početak godine!

Iako su sve modne ‘ludosti’ kulminirale na samom kraju 2019-te, prave šopingoholičarke znaju da je upravo siječanj pravo vrijeme za novi modni početak! Sad je vrijeme za red u vašem ormaru, za definiranje modnog stila, za pronalazak komada kojima ćete lako prekriti sve nesavršenosti građe tijela, za kupovinu na sniženju! Kako ne biste pogriješile u odabiru, ali i kako biste naučile puno o svojem tijelu i načinu odijevanja, siječanj iskoristite za isprobavanje usluga stilistice Alme Premerl Zoko.

Naime, Alma koju svakog mjeseca možete vidjeti na prodajnim mjestima brojnih modnih brendova, u siječnju najčešće radi ‘jedan na jedan’ s mnogima od vas, pomažući vam odabrati ono najbolje!

Što možete isprobati?
• Privatni shopping koji vam omogućuje da izaberete odjevne kombinacije koje su idealne za vaše tijelo. Alma modno savjetuje komade koji laskaju tijelu, ali i koji se kombiniraju po principu MIX and MATCH. Usluga traje 90 minuta, modno je savjetovanje u dogovorenoj trgovini i cijena joj je 300 kuna (plus pdv)
• Imate prepun ormar odjeće, ali i osjećaj da nemate što obući, vrijeme je da pustite stilisticu Almu u vaš ormar. Ona će u masi onoga što skriva vaš ormar pronaći 50 kombinacija i pokazati vam kako ćete što složiti s ciljem lakšeg snalaženja u onome što posjedujete. Nakon ovakvog stiliziranja ormara vaša kreativnost i želja za modnim individualizmom se vraća, a da niste niti jednom ispeglale karticu u shoppingu. Zašto kupovati novo kad sve to imate već u ormaru! Cijena ovoj usluzi je 500 kuna (plus pdv) i traje 90 minuta!
• Modno savjetovanje je prilika da napokon saznate koji su to krojevi koji laskaju vašoj figuri, kako se što kombinira, koje vam boje pristaju i koliko modnih detalja trebate. Alma će vas ugostiti u svojem studiju, dati vam odgovore na sva pitanja i naučiti vas kako malim korekcijama izvući iz sebe maksimum. Modno savjetovanje traje 90 minuta i cijena mu je 300 kuna plus pdv. Na ovu uslugu možemo dodati i savjetovanje kako se našminkati. Dopunjena usluga košta 500 kuna (plus pdv) (šminkanje i odijevanje).

kalendar-alma-premerl-zoko-savjetovanje-modnialmanah
1 komentar
  1. Alma je super! Neočekivano, posebno i prekrasno iskustvo! Sve što sam kupila po njezinom savjetu nikada ne bih sama odabrala u trgovini, a nosim ih sa zadovoljstvom. Poslušajte njezine savjete.. vrijede zaista …