Essence palete ”choose your power” must have ove jeseni

Volite li eksperimentirati s make up-om, otkrivati nove boje i teksture, ali i red u svojoj kozmetičkoj torbici ove jeseni ćete se zaljubiti (preko ušiju) u predobre palete za oči i lice s potpisom essence. Kad su stigle u našu redakciju, naravno zaboravili smo na godine i na činjenicu kako essence vole mlađe curke. Haloooo, pa mi smo te! Odmah smo se počele ponašati u skaldu “choose your power” baby i počele isprobavati sadržaj paletica. Sjenila su super pigmentirana, rumenila su u bojama ‘zdravih’ obraza, a highlighter je u skladu sa sjenilima pa se super stapa s bojom puti. Ono što još oduševljava je dizajn paleta i super veliko ogledalo u svakoj od njih.

Koju paletu trebate ove jeseni?

Born awesome paleta za oči & lice – Paleta retro dizajna sadrži naglašene nijanse sjenila za oči u toplim tonovima sa mat ili svjetlucavim završetkom koje su kompletirane sa rumenilom.
Cijena: 59,90 kn

Too glam to give a damn paleta za oči & lice osigurava predivan glam stil zahvaljujući svojim snažnim nijansama sa metalik i mat efektima. Sadrži zlatni highlighter.
Cijena: 59,90 kn

beauty-essence-paletemake-up-1

Go for the glow highlighter paleta omogućava stvaranje svjetlucavog glow efekta na koži. U ponudu su dvije verzije paleta – jedna sadrži cool pastelne nijanse a druge nježne brončane. Nijanse se mogu nanositi svaka zasebno, kao i pomiješane kako bi osigurale moderan make-up look za svaki tip kože.
Cijena: 59,90 kn

beauty-essence-paletemake-up-1

Trenutno nema komentara

Comments are closed