Dvije L.O.V poslastice koje treba naša kozmetička torbica!

Ruž za usne i lak za nokte u istoj boji nekad su kombinirale naše mame, a u ovoj modnoj sezoni upravo to postaje i naš beauty imperativ! Prateći svjetske modne trendove kad je make up u pitanju beauty brend L.O.V ovog proljeća predstavlja prekrasne spojeve ruževa i lakova za nokte u istim bojama koji zajedno čine prekrasan začin svakoj modnoj kombinaciji.

Upoznajte proizvode koji su nas oduševili! (posebno lakovi za nokte koji djeluju poput trajnog laka/preživjeli su čak i subotnje čišćenje).

LOV-beauty-makeup-modnialmanahLIPAFFAIR color & care ruž za usne intenzivna, višeslojna i tako senzualna tekstura koja pruža kremastu i dugotrajnu formulu sa suptilnim sjajem. Nakon određenog vremena sjaj se pretvara u mat pa ovaj ruž ostaje na usnama satima. Color & Care ruž za usne ujedinjuje sve što bi jaka žena mogla poželjeti od ruža za usne jer otkrit ćemo vam tajnu – ovaj ruž za usne sadrži kendi-ulje i hyaluronic FILLING SPHERESTM za glatke, pune usne.

LOV-beauty-makeup-modnialmanah

L.O.V LOVINITY long lasting lak za nokte karakterizira inovativna polimerna tehnologija koja osigurava dugotrajne, intenzivne rezultate do 7 dana. Zahvaljujući posebnom obliku četkice za nanošenje je potreban samo jedan potez, a lak djeluje poput trajnog. Ekskluzivna ambalaža inspirirana ženskim oblinama, s duplim čepom koji ugodno sjeda u ruku za lakše nanošenje.

Trenutno nema komentara

Comments are closed