Draga Borosana, sretan ti 50. rođendan!

Najpopularnija domaća obuća koja u mnogima budi nostalgiju, obuća čija proizvodnja svih ovih godina nikada nije prekinuta – kultna Borosana slavi rođendan! I to svojih pola stoljeća!

Sve je započelo davnih šezdesetih godina, koje mnogi nazivaju i zlatnim godinama prošlog stoljeća, na obali Dunava, u tvornici Borovo kad je tim stručnjaka različitih profesija na čelu s dr. Brankom Strinovićem radio je na razvoju obuće namijenjene ženi. Tada je nastala Borosana, prvi tip obuće nastale u suradnji s ortopedom.

Isprva su ih nosile konobarice, čistačice, tete u trgovinama, medicinske sestre, zapravo sve žene koje su provodile mnogo vremena u stajanju i hodu. Prva Borosana proizvedena je u plavoj boji, a već prve godine njena proizvodnja dosegla je preko 200 tisuća pari. Borosana doseže svoj maksimum sredinom 70-tih i 80-tih godina kada proizvodnja iznosi oko pola milijuna pari godišnje, a prodavale su se pod sloganom koje i danas pamtimo: Rad je odmor cijelog dana u obući Borosana i Ako nije Borovo nije Borosana.

Ponosi na svoju tradiciju,u Borovu predstavljaju nove, jubilarne modele Borosane. Ljeto 2018-te biti će u znaku 5 novih veselih dezena, koje krase točkice, prugice i lastavice. Funkcionalne, udobne, upečatljive, efektne, modne a opet i primamljivo retro.

Crvene lastavice
borosana-fashion-modnialmanah-obuća-borovo
Polka dot krem
borosana-fashion-modnialmanah-obuća-borovo
Polka dot red
borosana-fashion-modnialmanah-obuća-borovo
Riviera pink
borosana-fashion-modnialmanah-obuća-borovo
Zelene lastavice

Jubilarne Borosane dolaze nam u veličinama od 36 do 42 po cijeni od 249,00 kn, a mogu se pronaći u
Borovo prodavaonicama te na web shopu: www.borovo.hr

Trenutno nema komentara

Comments are closed