Daj pedalu lošim navikama

Svjetski dan sporta, koji se svake godine obilježava 30. svibnja, izvrsna je prilika za promoviranje zdravog stila života, a Požeško-slavonska županija i njezino administrativno središte grad Požega, sa svojih pet planina i gora na čijem se podnožju i obroncima isprepleću kilometri biciklističkih i pješačkih staza, nije samo mjesto lijepog, već i zdravog življenja. Sport, zdravlje i opušten način života promovira i tradicionalna manifestacija „Požega, zdravi grad“, koja se danas održava u parku kod Nikole Tesle.

zdrav-život-daj-pedalu-lošim-navikama-modnialmanah

Središnji događaj tradicionalna je rekreativna biciklijada 8,5 kilometara dugačkom rutom od Osječke ulice do Imanja Zlatni lug. Utrka, koja je organizirana u suradnji s Brdsko-biciklističkim klubom Požega, već je počela, a ako niste stigli anaučite rutu pa je svladavajte ovog ljeta. Osječka ulica – Cirakijeva ulica – Njemačka ulica – Miroslava Kraljevića – Trg Matka Peića – Ulica A. Kanižlića – Trg sv. Trojstva – ulica Matice Hrvatske – Orljavska – Frankopanska – Donji Emovci – Emovački lug.

I ljubitelji planinarenja dolaze na svoje u ovoj županiji- HPD Gojzerica često organizira planinarski izlet na Požešku koru.

Dođite u Požegu i dajte pedalu lošim navikama.

Trenutno nema komentara

Comments are closed