Da li se korektor stavlja prstima? Naravno da ne!

Kako nanijeti tekući puder na lice, kako precizno ‘utapkati’ korektor koji treba sakriti podočnjake. Koliko rumenila staviti na obraze kako biste izbjegli ‘snaša look’? Prave šminkerice znaju da su za besprijekoran make up presudni kvalitetna šminka i pravi kistići! Kad smo kod kisteva isprobali smo Noelle – koji su odličan omjer cijene i kvalitete (potražite ih u svim Bipa-ma )

Koja četiri kistića trebate imati u svojoj kozmetičkoj torbici?

  • Kist za korektor – dlačice su kratke i pomalo krute a vrh je ravno odrezan. Ovaj kist omogućava precizno nanošenje korektora oko nosa, ispod očiju i na dijelove lica koje želite prekriti.
  • Kist za puder je s dugim, gustim, mekanim dlačicama. Kako su u ponudi puderi u prahu, kamenu i tekući, prve dvije vrste pudera nanesite ovom četkicom na lice i vrat kako bi se put lijepo(prirodno)matirala. Možete imati još jednu četkicu za ‘finiš’, odnosno puder sa sjajnim česticama koji licu uvijek daje svježinu.
  • Kist za rumenilo ima rjeđe dlačice koje su stepenasto podrezane. Ovakvom četkicom nanesite omiljeno rumenilo na obraze i ostale dijelove lica.
  • Kist za ruž ima sićušne, krute, četvrtasto odrezane dlačice. Ovakva je četkica idealna za razmazivanje tekućeg ruža ili sjajila i za povezivanje olovke s ostatkom usana.
Trenutno nema komentara

Comments are closed