Curke, jeste li spremne za GIRLS WEEKEND?

Girls Weekend nije vikend kao svaki drugi, vikend je to koji kombinira ugodne ženske razgovore sa zanimljivim i atraktivnim filmovima koji se premijerno prikazuju, sve uobličeno prema našim željama.

girls-weekend-kaptol-boutique-cinema-modnialmanah-lifestyleOtvorenje vikenda je danas u 19 sati u Kaptol Boutique Cinema, kad će biti prikazan dokumentarni film o životu i karijeri jedne od najvećih pjevačkih ikona Whitney Houston . Girls Weekend se nastavlja revijom filmova – Bez dlake na jeziku (Empowered), Knjižara (The Bookshop) koji prati život udovice koja usprkos političkoj opresiji 1960ih godina otvara knjižaru. Uz tri navedena, gledat će se i hrvatski film Aleksi koji prati glavnu junakinju Aleksi (Tihana Lazović) koja se nakon bezuspješnog pokušaja studiranja vraća kući na Pelješac.

Uz reviju filmova, upriličeni su i ugodni razgovori uspješnih žena, tijekom kojih ćete dobiti uvid u razne teme. Petak je rezerviran za panel Žena u traganju za sobom s Alis Marić koja će sa svojim poznatim gošćama koje osjećaju strast prema pisanju ili čitanju razgovarati o motivima koji su bili presudni za pisanje knjige ili bavljenje knjigama. Subota će biti rezervirana za filmski razgovor s protagonistima filma Aleksi koji će moderirati Vlatka Kolarović, dok će se u nedjelju na panelu Balans privatnog i poslovnog, poznata lifecoach terapeutkinja Sonja Runkas, pokušati prepustiti uživanju u trenutku zajedno s posjetiteljicama i postići idealnu životnu ravnotežu.

Kupnjom ulaznice za film iz programa Girls Weekenda posjetiteljice mogu očekivati posebno iskustvo pa će tako u WOW baru kina moći uživati u degustaciji vina vinarije Kaptol, Somersby cideru, Vitamin Well vodi, Rosato Mio koktelima i Citron kolačićima. Nezaobilazni su i drugi sadržaji poput beauty cornera by Philips, prezentacije Samsung uređaja, Diners Card Club cornera, savjetovanja dr. Ritz, ali i biljni selfie point by IRIS MBM, mala zelena oaza by Dnevna doza biljaka, za sve one koji žele na trenutak pobjeći od betona i asfalta.

Trenutno nema komentara

Comments are closed