Catrice #INSTASHAPE – obavezno prije fotkanja!

Konturiranje lica beauty je trend kojim smo naučili naglasiti najljepši dio lica i oprički prekriti nedostatke. Barem u posebnim prigodama. A što je s tijelom? Primjerice širokim koljenima, jakim listovima… I za to postoji rješenje. Prošle je godine Catrice lansirao #INSTAshape liniju koja ujedinjuje tri trenda ljepote – preplanuli izgled, konturiranje i sjaj kože.

S ovom linijom, gotovo sve je moguće, trbuh ravnog izgleda, vitka koljena, definirani mišići nogu i još mnogo toga. Za savršene rezultate , najbolje je napraviti piling tijela. Zatim tijelo namažite laganim losionom za samotamnjenje. Vrijeme za treći i najvažniji korak: rad na područjima tijela koja bi rado stavili u drugi plan. Primjerice, nanesite Contour Roller na vanjsku i unutarnju stranu nogu kako bi bedra izgledala uže. Kad ste sve dotjerali do savršenstva odjenite čarape u boji kože i krenite s odijevanjem! Zar to nije savršeno?

Ukoliko ćete ovu zimu zapamtiti po vjenčanju ili maturalnom plesu svoje tijelo dovedite do vizualnog savršenstva. Evo što se nalazi u ovoj kolekciji…

catrice-instashape-beauty-modnialmanah

SLIM LEGS – BODY CONTOUR ROLLER je krema koju nanisite spužvicom, a kojoj je osnovni zadatak optičko sužavanje nogu.

TANTOURING DOUBLEENDED četkica i spužva

Duo četka za lice za nanošenje kremastih i praškastih tekstura. Kremasti proizvodi mogu se nanositi precizno uz pomoć aplikatora spužve. Visokokvalitetni četkica s druge strane idealna je za lagano miješanje praškastih proizvoda i stvaranje trendovskog izgleda.

Trenutno nema komentara

Comments are closed