Bucka u shoppingu: pazite na zamke prilikom kupovine većih konfekcijskih brojeva!

Živite li u punijem tijelu, nosite li veći konfekcijski broj od ‘standarda’ imate kontinuirani problem s kupovinom odjeće! Lutate između izloženih komada bez inspiracije na kraju kupujući jedino u što stanete. Posebno sad, kad počinju sezonska sniženja! Curke, glavu gore! Vaše je tijelo prekrasno i s kojim kilogramom više! I za vas je dio modne priče koja vas čeka u trgovinama.

shopping_modnialmanah_1

Što trebate znati prilikom kupovine?

  • Za početak definirajte svoju građu tijela! To što imate koji kilogram više ne znači da vaše tijelo nema oblik! Pogledajte jeste li jabuka (naglašen trbuh, prsa, jače ruke), kruška (jaki bokovi i stražnjica), obrnuti trokut (široka ramena, jake ruke, a uski bokovi i tanje noge). Za svaki tip građe tijela, bilo ono mršavo ili punije vrijede ista pravila odijevanja.
  • Definirajte svoj stil kako biste prilikom kupovine znale što tražite. Nikako, ali stvarno nikako ne pristajte na kupovinu novih stvari po principu ‘u ovo jedino stanem’. Bolje je kupiti jednu odličnu stvar nego puno njih u kojima nećete dobro izgledati.
  • Naučite koji brendovi imaju i plus size kolekcije! Isto tako otkrijte i modne adrese specijalizirane za odijevanje punijih osoba u kojima se može pronaći sve više zanimljivih modnih komada kreativnog dizajna i izvedbe
  • Kad krenete u kupovinu sve isprobajte! Činjenica – ma to će mi biti sigurno dobro ne upali niti jaaaako mršavim ženama! Odjeća je da se isproba prije kupovine.
  • Spustite ‘ručnu kočnicu’! Što to u modnom smislu znači? Zaboravite na pravila koja ste usvojili u odijevanju, eksperimentirajte – sigurni smo da ćete pronaći neka nova modna rješenja u kojima ćete uživati. Ukoliko niste sigurne, pozovite stilisticu u pomoć!
  • I na kraju, modu ‘zagrizite’ danas – ne čekajte da smršate! Živite u svakom trenutku…
Trenutno nema komentara

Comments are closed