Borosane VS Boromine

Borosane i Boromine, dva zaštitna znaka najstarijeg domaćeg proizvođača obuće Borova toliko su šik da fashionistice jedva čekaju ljeto i novu modnu sezonu. Uz to, rado ih kupuju svojim prijateljicama i daruju kao modni suvenir.

Ljeto je na vrhuncu, pa ukoliko želite ljetovanje začiniti parom obuće koja će vam dati potrebnu visinu, ali i pržiti veliku ugodu vrijeme je da obujete jedan od ova dva modela.

U čemu je zapravo razlika?
Borosane su nekad bile radna obuća koju je Borovo dizajnirao u suradnji s ortopedima. Potplat je dizajniran tako da pomogne nogama i stopalima tijekom dnevnih napora,a njihova je visina dizajnirana tako da se zaštiti i fiksira zglob. Nekad su ih nosile kuharice, konobarice, tete u vrtiću i školi, medicinske sestre a unatrag 10 godina Borovo je najpopualrniju cipelu stavio i u modni fokus. Danas u Borovu možete kupiti retro plave , bijele i crne ali i modele ukrašene torčkicama, cvijećem, napravljene od poderanog trapera, s jednorogom…

Boromine su nastale u skorijoj modnoj povijesti. One su povišenog, ali ravnog potplata s platnenim gornjim dijelom koji odlično pristaje i širokim i uskim stopalima. Izrazito su ugodne za nošenje i baš poput svih Borovskih modela Startasca i Borosana dolaze u odličnom dizajnu koji koketira s globalnim trenodivma.

Što još morate znati?
Borosane i Boromine se proizvode u rasponu veličina od 36 do 42, a cijena im je Borosane (179,00 kn jednobojne i 249,00 kn print), a Boromine su 299,00 kuna.

Trenutno nema komentara

Comments are closed