Bonton darivanja za Valentinovo

Odbrojavamo sitno do Valentinova, dana kad se slavi ljubav i pokazuje pažnja prema osobi koju volite. Ok, vama je svaki dan Valentinovo – ali kako odoljeti globalnoj euforiji? Znamo, teško!
Upravo zato, pripremite se i vi za taj poseban dar i prilagodite dar intenzitetu i statusu vaše veze. Naime, nećete isto darovati ako ste na početku veze ili u dugogodišnjoj vezi ili braku jer upravo odabir dara može poslati potpuno krivu poruku.

lifestyle-poklon-valentinovo-modnialmanah

Što kaže bonton?
Na početku veze darujte darove koji su primjereni i za rođendan- dobra ljubavna knjiga, zanimljive čokolade, nova futrola za mobitel, iPod, USB stick, privjesak za ključeve, medvjedić, ruže, ulaznice za kino… Bez obzira koji dar odaberete neka bude sa zanimljivom porukom ili ukrašen srcima. Darovi začinjeni srčekima korak su naprijed u vašoj vezi i upravo dobrom porukom možete najaviti da mislite ozbiljno kad je vaša veza u pitanju.

Za one koji su u dugogodišnjim vezama primjereniji su intimniji darovi – rublje, putovanje, spa tretmani, poklon bon za neko zajedničko iskustvo (tečaj kuhanja, somelijerski tečaj….) Upravo ovakvim darovima pokazujete da slušate želje svoje druge polovice i da i nakon Valentinova želite u dvoje provoditi vrijeme.

Trenutno nema komentara

Comments are closed