Blagotvorno ZIAJA kozje mlijeko za prekrasnu jesen u kosi

Proteini kozjeg mlijeka, skup su neophodnih hranjivih makrokomponenta koje sadrže mliječne proteine, biljne masti i ugljikohidrate kao što su s vitamin A and D i kalcij. Ziaja u svojoj ponudi ima odlične proizvode za njegu lica i tijela na bazi Kozjeg mlijeka, ali i odličan trio za njegu kose. Ziaja kozje mlijeko poboljšavaju strukturu vlasi, djeluje na zdravlje tjemena, čuvajući ga od štetnog djelovanja slobodnih radikala.

Evo uz koja tri proizvoda regenerirati kosu ove jeseni, a možete ih pronaći u svim dm-ovima na posebnoj akciji ovog mjeseca.

Ziaja Goat’s Milk – Šampon za kosu
Šampon za suhu, oštećenu i beživotnu kosu bez sjaja. Nježno čisti kosu i vlasište. Ima regenerativna i njegujuća svojstva. Sadrži keratin i proteine kozjeg mlijeka koji obnavljaju narušenu strukturu kose, poboljšavaju fleksibilnost i sprječavaju pucanje vrhova. Daje kosi prirodan volumen i sjaj te olakšava češljanje. Nakon uporabe kosa je meka i glatka.

beauty-ziaja-hair-kosa-modnialmanah

Ziaja Goat’s Milk – Regenarator za kosu
Regenerator za suhu, oštećenu i beživotnu kosu bez sjaja. Dubinski regenerira strukturu kose. Hidratizira, jača i zaglađuje kosu. Sadrži keratin i proteine kozjeg mlijeka koji obnavljaju narušenu strukturu kose, poboljšavaju fleksibilnost i sprječavaju pucanje vrhova. Vraća sjaj i zdrav izgled oštećenoj kosi i sprječava pucanje vrhova.

beauty-ziaja-hair-kosa-modnialmanah

Ziaja Goat’s Milk – Maska za kosu
Maska za suhu, oštećenu i beživotnu kosu bez sjaja. Sadrži keratin i proteine kozjeg mlijeka koji obnavljaju narušenu strukturu kose, poboljšavaju fleksibilnost i sprječavaju pucanje vrhova. Intenzivno obnavlja narušenu strukturu kose, hidratizira, vraća mekoću , zaglađuje, ali bez osjećaja težine. Pruža efekt blistavosti i sjaja. Olakšava češljanje.

beauty-ziaja-hair-kosa-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed