Beauty HIT – prirodna kozmetika NACOMI

Na nedavno održanom dm beauty break-u kojem je primarno cilj upoznati nas s novitetima koji se ekskluzivno mogu kupiti u ponudi dm-a ovog proljeća nekako smo se oduševili i zaljubili u novu Poljsku beauty poslasticu pod nazivom NACOMI.

Riječ je o prirodnoj kozmetici izrađenoj od visoko kvalitetnih prirodnih sastojaka, bez parabena, SLS/SLES-a, mineralnih ulja pomno biranih sastojaka koji su idealni i za najosjetljviju kožu sklonu alergijama. Bogati su shea maslacom i vitaminom E tako da nakon prvog korištenja ostajete pozitivno iznenađeni kvalitetom i učinkom.

Mi smo se zaljubili u ova tri proizvoda:
NACOMI mekani piling za tuširanje SWEET BLUEBERRY foam zapravo je pjenica koja će vam tuširanje učiniti posebnim užitkom. Baza mu je šećer koji se u dodiru s kožom pretvara u prekrasnu pjenastu pokrivku koja s površine kože uklanja mrtve stanice. Miriši na kolač od borovnice zato oprez – nije jestivo 🙂

nacomi-beauty-modnialmanah-kozmetika

Mouse za tijelo COCONUT-BANANA SHAKE već prilikom otvaranja proizvoda oduševljava. Miriši na čokoladnu bananicu iz djetinjstva, a kad dodirnete površinu mousa uživate u pjenici koja vas je dočekala. Ok i kreće mazuckanje tijela koje tek ostavlja bez daha – izrazito hranjiv proizvod kojem je baza shea maslac, a u sastavu ulje grožđanih koštica i argana hrani i najsušu kožu. Obožavamo!

nacomi-beauty-modnialmanah-kozmetika

I sad još nešto za buđenje kože lica – WATERMELON piling za lice i usne! Obavezno ga koristiti kad ste loše volje i kad vam nedostaje sunca jer čim ga otvorite miris lubenice podiže hormon sreće i vraća vas (barem u mislima) na vašu omiljenu plažu! Ovaj je proizvod jako blag, ali učinkovit i odlična je priprema kože lica za prve zrake sunca.

nacomi-beauty-modnialmanah-kozmetika

Trenutno nema komentara

Comments are closed