Autentična ljepota Leone Paraminski – bez filtera i Photoshopa

Authentic Beauty Concept naziv je novog veganskog premium branda za njegu i styling kose koji je inspiriran frizerima, umjetnicima i ljudima koji dijele iste vrijednosti. U otkrivanju istinske ljepote pojedinca, Authentic Beauty Concept zagovara stav bez filtera te autentičnost kose i prihvaćanje prirodnih tekstura. Jasna poruka ovog snažnog pokreta koji se krije pod nazivom #authenticbeautymovement glasi: „Budi svoj!“

Nakon globalnog lansiranja u Berlinu, pokret autentične ljepote stigao je na velika vrata i u Hrvatsku. Studio Evelin jedan je od prvih salona koji se priključio pokretu koji slavi autentičnost i prirodnu ljepotu svakog pojedinca. Stručnost kreativnog tima pod vodstvom Evelin Benković, jedne od najpriznatijih zagrebačkih stilistica za kosu, došla je do izražaja i u snimanju Authentic Beauty Concept kampanje u kojoj glavnu ulogu ima Leona Paraminski. Naša glumica s američkom adresom pridružila se pokretu autentične ljepote, a njezine neobrađene fotografije šalju jasnu poruku o njenoj viziji prirodne ljepote. Sofisticirana kreativnost i autentičnost kojom odiše kampanja, ali i višegodišnji rad studija Evelin, u potpunosti se stopila s filozofijom ovog premium branda koji vjeruje da autentična ljepota proizlazi iz karaktera pojedinca.

Kada su u pitanju formule proizvoda, ovaj holistički veganski brand vjeruje da je ono što se izostavlja iz sastava proizvoda jednako važno kao i ono što se upotrebljava. Upravo zato, u svim proizvodima za njegu i styling kose, koriste se veganske formule bez sulfata, parabena, silikona, mineralnih ulja i umjetnih boja, čime se zagovara nužnost pažljivog biranja čistih i prirodnih sastojaka.

Snaga pokreta autentične ljepote koji je zahvatio cijeli svijet dokazuje da glamurozne frizure, savršeno retuširane fotografije i pretjerano komplicirane formule korištene u beauty proizvodima, polako odlaze u zaborav. S time se slaže i Evelin Benković koja smatra da nove generacije potrošača iznimno cijene iskrenost i autentičnost, koju i sami njeguju u svom salonu, te su osobito osviješteni po pitanju sastojaka koji se nalaze u proizvodima za njegu kose.

Model: Leona Paraminski
Fotografija: Šime Eškinja
Frizura: Studio Evelin
Proizvodi za kosu: Authentic Beauty Concept
Šminka: Sanja Agić
Stilist: Ivana Karapanđa

Trenutno nema komentara

Comments are closed