Amerika s nestrpljenjem čeka LINK

Kolekcija je već poslana u New York; prva stanica je sajam u Las Vegasu, nakon kojeg se čeka predstavljanje u New Yorku tijekom NY Fashion Weeka- tako bi se naj jednostavnije mogla opisati modni korak po kojem će početak 2019-te zapamtiti dizajnerica Ogi Antunac. Njezina kolekcija LINK spremna je oduševiti Američko tržište.

”Svake sezone nastojim otvoriti nove kreativne momente. Kao dizajnerica poznata sam po crnoj boji, ali smo dali naglasak na svjetlije tonove ovog puta.” – započinje predstavljanje svoje nove kolekcije LINK by Ogi Antunac jesen-zima 2019/2020 dizajnerica Ogi Antunac.

U kolekciji se pojavljuje svijetlo siva, bež i maslinasta boja, a posebno su dominante jakne kojima je posvećena velika pažnja te vizualno dominiraju kolekcijom, što je u skladu i s dosadašnjom prepoznatljivošću LINK-a, brenda poznatog po ”cool jaknama”.

Kao i svake sezone, vizualni identitet kampanje potpisuje fotografkinja Maja Kljaić, koja se ovog puta odlučila za tehniku digitalnog kolaža, kako bi se odmaknuli od uobičajenih fashion formi. Riječ je o sredstvu likovne artikulacije kojim su se koristili kubisti početkom 20. stoljeća za izradu svojih avangardnih djela, što se sjajno naslonilo na skulpturalnost LINK modela i plastičnost tkanine. Segmenti kolekcije, tekstura i elementi su preuzeti iz klasičnih fotografskih zapisa, uobičajenih prilikom snimanja look book-a.

Foto: Maja Kljaić
Styling: Petar Trbović
Model: Petra Ugljarević / Relatum Model
Make up: Mirta Pejić
Kosa: Anamarija Knezović za GT salon

Trenutno nema komentara

Comments are closed