ALMAfashion mini kolekcija za prave navijačice!

Zamijenite svoje sintetičke dresove pamučnim verzijama tunika i haljinica koje su napravljene u skladu s vašim tijelom – poručuje modna savjetnica Alma Premerl Zoko, vlasnica modnog brenda ALMAfashion.

alma-fashion-modnialmanah-vatreni-navijačice

Brend koji je nastao kao odgovor na pitanje – kako se trebaju odjenuti različiti oblici građe tijela donosi ljetnu kolekciju prepunu praktičnih rješenja za svakodnevne prigode, ali i mini kolekciju za navijačice napravljenu od pamučnih tkanina.
“Kad krene navijačke groznica i mi žene volimo zablistati. Na tržištu su dostupni samo dresovi i modeli napravljeni od sintetičkih tkanina, krojeni samo za mlade i vitke žene. A što je s nama koje imamo obline? Za nas je neka druga priča koju pričam kroz ovu kolekciju” – kaže Alma koja u navijačkoj kolekciji predstavlja provjereno dobru tuniku Idu, asimetričnu tuniku i zanimljivu haljinu s volanima. Svi ovi modeli napravljeni su u skali veličina do 48, a toliko su slatki da ćete ih poželjeti odjenuti i nakon utakmica. Ako možemo nositi Američke zastave, što ne bismo i naše…

Trenutno nema komentara

Comments are closed