Alma savjetuje: kako prekriti bokove

Imate li jače bokove (linija bokova je znatno šira od linije grudi i ramena) ali i naglašena bedra, uža ramena i manja prsa vaša je građa tijela kruškolika. Kako nas u prirodi okružuju različite vrste krušaka koje su veće, manje, više ili manje oblije tako se i razlikuju različiti tipovi krušaka.

Danas usvojite modne savjete uz pomoću kojih će vam odijevanje biti lakše…

Modni imperativ: Haljina koja se širi od struka. Izbalansirat će vašu figure i umanjiti razliku između gornjeg i donjeg dijela tijela.

Što nositi?
• Tamne traperice ili hlače koje će vam odlično stajati. Birajte modele u stilu 70ih sa širokim ili zvonolikom nogavicama. Isto tako lijepo će vam pristajati dublji modeli hlača koje će na krajevima biti uže. I kraće -7/8 je idealna duljina.

• Želite li nositi print, a nemate hrabrosti! Isprobajte rastere u donjem dijelu tijela. Magično će ublažiti širinu bokova.

• Privucite pažnju na gornji dio tijela upadljivim nakitom ili izazovnim dekolteom. Odaberite majice koje široko ‘otvaraju’ dekolte.

• Suknje su dobar izbor ako su ravnog kroja bez visokih ‘šliceva’.

• Top bez bretela će vam dobro stajati no isto tako i otkriti ruke. Upravo zato uz ovakve modele majica nosite kardigane ili sakoe.

• Volite li sakoe? Neka budu naglašenih ramena s jednim ili dva gumba. Pazite da sako ne bude previše kratak kako ne bi optički dodatno naglasili bokove.

savjet_građa_tijela_kruška_modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed