Afrodita SUN CARE – izaberite svoje mlijeko za ovo ljeto!

Ne zaboravite na zaštitu od sunca na plaži – svake godine nam poručuju iz kozmetike Afrodita koja ljetnu sezonu započinje hit proizvodima koje treba svaka torba za plažu. Ove sezone je to Marmelada Tropic sa zaštitnim faktorom 10. Za one koje žele zaštitu cijele obitelji i proizvode koje ćete međusobno moći podijeliti i na taj način i potrošiti u ovoj sezoni, predstavljamo iz Sun Care linije tri vrste mlijeka za sunčanje koja vas već čekaju u svim Afrodita kornerima dm-a, Bipe, Name…

MLIJEKO ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 30
Odlična zaštite, dermatološko testiran proizvod, hipoalergenski prihvatljiv, super miris kokosa. Njegujuća formula testirana pod dermatološkim nadzorom osigurava visoku zaštitu od oštećenja UV zrakama. Vlaži kožu, brzo se upija i ne ostavlja mastan trag.

MLIJEKO ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 20
Vodootporna formula testirana pod dermatološkim nadzorom osigurava zaštitu od oštećenja UV zrakama. Omogućuje nanošenje na mokru kožu, a istodobno se brzo upija i ne ostavlja mastan trag. Nanesite proizvod u dostatnoj količini (36 ml) prije izlaganja suncu i redovito obnavljajte sloj kako biste očuvali prvotnu zaštitu. Posebno nakon plivanja, znojenja ili brisanja ručnikom. I kada ste zaštićeni, izbjegavajte izlaganje izravnom suncu (od 11 do 17 sati) jer to ozbiljno ugrožava zdravlje. Zaštitite bebe i malu djecu. Upotreba količine manje od preporučene znatno će smanjiti razinu zaštite.

MLIJEKO ZA ZAŠTITU OD SUNCA SPF 10
Ovo je super proizvod kojeg trebate i u gradu ljeti, posebno idete li na posao biciklom ili pješice. Njegujuća formula testirana pod dermatološkim nadzorom osigurava zaštitu od oštećenja UV zrakama. Vlaži kožu, brzo se upija i ne ostavlja mastan trag.

afrodita-sun-care-modnialmanah-beauty

Trenutno nema komentara

Comments are closed